gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - ortakantinde nick uygulamasına mı geçilmelidir?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
denizzzz
denizzzz
sitedeki kullanıcıların bu konudaki fikrini merak ediyorum..

ortakantinde diğer internet komünitelerinden farklı olarak nickname yerine isim-soyadı uygulanıyor.. bu durum getiriden çok götürü mü olmaya başladı sizce? yani birçok kişinin forumlardaki tartışmaları çok ciddiye aldığını ve diğer sitelerde olmadığı kadar bire bir atışmaların yaşandığını uzun zamandır görüyorum..

sizce nickname kullanılsa, ve insanlar istediği gibi üye olabilseler, böylece internetteki anonimite burada da uygulansa, forumlar çok daha rahat mı olur?

ayrıca siteye üye olan birçok kız arkadaşım mesajlardan rahatsız olduklarını, sevgililerinin rahatsız olduğunu, üyeliklerini kapatmak istediklerini söylediler..

ortakantin.com'daki sistem amerikada facebook.com olarak uygulanan çok başarılı olmuş bir sistemdir.. ama bizim ülkemize uygulanınca tökezledi galiba? sizce sitede nick uygulamasına geçilmeli midir?

lütfen bu başlıkta geyik yapmayın, konu hakkındaki düşüncelerinizi yazınız teşekkürler

19 Haziran 2006 21:44  mesajın adresini al  
dogujan
dogujan
aslında iii olur ama arkadaşlık sitesi gibi olmasın yaaa isim iii bence

19 Haziran 2006 21:52  mesajın adresini al  
pasaklı kontes
pasaklı kontes
ya ortakantinin farkı kalmaz nick olursa. ayrıca mesaj atanın kim olduğunu görmek daha iyi. bence ii böyle.

19 Haziran 2006 21:53  mesajın adresini al  
palali
palali
ismaile tamamen katılıyorum. ceza, forumlara yazamama, üyeliğin silinmesi gibi önlemler alınırsa nick uygulamasından çok daha başarılı olur. tabi birde kimin neden atıldığının yada ceza aldığının duyurulmasını beklerim.

19 Haziran 2006 22:01  mesajın adresini al  
denizzzz
denizzzz
moderasyon zor iş kimin neye göre atılacağını belirlemek daha da zor iş.. sadece ben insanların bu konu hakkında ne düşündüklerini bilmek istedim çünkü o kadar alıngan kişiler var ki insan düşünüyor bu herif iki laf edince hemen niye alınıyor kızıyor tartışmalara giriyor diye

19 Haziran 2006 22:02  mesajın adresini al  
denizzzz
denizzzz
yahu moderasyonu bilemiycem de nick olsun mu olmasın mı..

iyi mi olur kötü mü olur

19 Haziran 2006 22:12  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
olmasın bence o zaman doğallık kalmaz...

19 Haziran 2006 22:14  mesajın adresini al  
denizzzz
denizzzz
gerçi şu anda siteyi kullanan herkes isim olayını kabullenmiş ki kullanıyor.. o yüzden burada bu soruyu sormam saçma oldu galiba biraz :( tarafsız bir ortamda sormak lazım :)

19 Haziran 2006 22:16  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
hayır ya ıstemeız ııyız bole nıck olunca ben dayanamaz herkesı keklerım suyum buyum dıe:pp

19 Haziran 2006 23:21  mesajın adresini al  
(sinem)
(sinem)
Ya aslında isim soyad uygulaması ya da okul mail adresinden senin onaylaman vb. biras siteyi güvenilir kılıo ki herkes ünv öğrencisi..yani gerçekten ünv öğrencisi olmayan üye olamıo sonuçta ama üniversitelerde toplumun bi parçası her tipten insan var sonuçta..nick sanki daha ii..

19 Haziran 2006 23:29  mesajın adresini al  
hafriyat
hafriyat
bence anket açılıp referandum türünde birşey yapılması daha uygun olur deniz.
daha demokratik.
şu noktadan sonra nicke geçsek de gerçek resim uygulaması devam ettikçe herkes kimin ne olduğunu bilecek ki,gerek yok bence.
şahsen ben rahatsızdım başta ismimi yazmam gerektiği için,hala da rahatsızım.
iğne üstünde giriyorum ortakantin'e işte,alıştım =)

ayrıca gerçek isim olunca insanlar dediklerine daha dikkat ediyor dediğinin arkasında duruyor düşüncesini ben anlamadım.yani isminden yedi ceddini araştırıp topuğuna mı sıkıcak birisi kötü davranışında?
gerçek isimle de yapacağını yapar herkes,bunun bir engel olduğunu sanmıyorum.ayrıca gerçek ismimizi verdiğimiz ne belli değil mi.
benim adım aslı değil aslında,bu alias.
nıhahaha
(deniz geyik yapmayın dedi ama kendimi tutamadım,pardon.)

20 Haziran 2006 00:17  mesajın adresini al  
z@pllp
z@pllp
valla en güzeli böyle bence işin zevki kaçar nick uygulamasına geçersek
sıradan bi forumdan bi farkı kalmaz

20 Haziran 2006 00:21  mesajın adresini al  
hafriyat
hafriyat
ben aslı değilim.. lim.. lim... im.. m....

20 Haziran 2006 00:22  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
ortakantini diğer sitelerden daha seviyeli kılan şeylerden birisidir isim uygulaması nick uygulaması istemiyoruz.. hem bi de bu kimdi diye düşün dur her yazıdan sonra..

20 Haziran 2006 01:08  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
isim ortada diye olacak seviyenin içine edeyim ben. böyle sağlanacak sahte bir seviyedense, gerçekçi bir seviyesizlikte daha gerçekçi yaklaşırım herşeye. hem geyik yapmanın mantığını anlatıp anlatıp, gerekliliğini savunan bazıları nasıl olur da seviye lafını ağzına alır. geyiğin seviyesi mi vardır? nedir? olsun olmasın farketmez. çok canı isteyen nickine adını soyadını yazar. hehe. aman yahu bana da noluyorsa.

20 Haziran 2006 02:31  mesajın adresini al  
saiko
saiko
olmasın yaff...sonra seviye düşer...:)

20 Haziran 2006 03:07  mesajın adresini al  
tbc
tbc
o değil de.. bu profil ayarları değişmiyo.. ona çözüm bulunsun.. değiştiriyom değiştiriyom aynı kalıyo..

20 Haziran 2006 04:18  mesajın adresini al  
küb.
küb.
eet öle bi sorunsal söz konusu.bide bazen resimler karısıo.nick olmasın bide!!ii böle

20 Haziran 2006 04:25  mesajın adresini al  
armin
armin
Saçma olur, insanların isimleriyle burda olması biraz ortakantin'in özelliği gibi bence...

20 Haziran 2006 09:55  mesajın adresini al  
banshee
banshee
aman ha, sakın ha, zaten soğumuş durumdayım siteden, birde nick olayına dönerlerse uhhh.... :(

20 Haziran 2006 12:33  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008