ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ne yapmam ki beee
O ne isterse onu yaparım isterse canımı bile veririm Üstelik karşılıksız Eğer ben seviyorsam onun sevmesi önemli değil ben sevdiğim için canımı veririm Beni seven için değil
valla ne yapmadım ki ama bu onların farkında bile deildi hatta okulumu iki sene uzattım onun için sonuç ne oldu peki koskoca bi hüsran
19 Haziran 2006 20:31
eudomania
asıl soru aşık olmak için ne yapılır..
21 Haziran 2006 12:43
yasin altunkaynak
pazara gidip bir tavuk aldırabilir
(2) 21 Haziran 2006 14:24
queen of bongo bong
herşey yapılmalı bence
22 Haziran 2006 00:47
enigmasis
aşk bir kez gelir ve hiçkimse gerçek aşkı elde edilemez..elde edilmeyişinin bir sebebi vardır..bunu düşününce bulduğum bir sebep var..
22 Haziran 2006 02:51
palali
elimden gelen herşeyi yaptırır.
22 Haziran 2006 15:04
iksir
asla yapmam dediğin seyleri
31 Temmuz 2006 21:53
warrior21
Aşk insanı yerden yere vurur,iflahını keser,ağlatır hemde vücutta su kalmayana kadar,gurur denen bişey bırakmaz,her türlü rezilliği yaptırır,kimi zaman belki öldürür,yüceltir,iyi ki yaşıyorum dedirtir,yaşaman için bir nedenin daha olur,bulutlara uçurur ama bunlarsız bi aşk olmaz sevgi olur bunları ya yaşayacaksın ya yaşayacaksın.
31 Temmuz 2006 22:01
walkytalky
evimi,işimi,okulumu,arkadaşalarımı,motosikletimi,....herşeyimi burda bıraktım,çantamı toplayıp almanayaya gittim,
3 yıl sonra ailelerimiz istemedikleri için ilişkimiz bitti,derin acı veren anılardan başka bişey kalmadı şimdi,
keşke hiç davet etmeseydi,keşke hiç tanışmasaydık,keşke aşık olmasaydım,keşke cesaretim olmasaydı,.........
bi daha aşık olabilcemm mi aceba??
aman aman gerek yok
31 Temmuz 2006 22:38
cql
onu dünyamın merkezi yaptım daha ne yapayım
5 Kasım 2006 00:25
~balım~
beklemeyi öğretir sonra sabretmeyi susmayı yüreğinden konuşmayı aşk çok şey öğretir insana
birden aşık olasım geldi hehee::D
5 Kasım 2006 00:50
h@nde
ızmıre 17ımdeyken okula gıdıo dıye cıkıp ızmıre gıtms ve 1 saat sonra ucakla gene gerı donumustum ama suankı aklım olsa yapmam kımse ıcın degmezmıs
5 Kasım 2006 00:51
bahar..
hic yapmadigim seyleri yaptirir!
5 Kasım 2006 00:53
debussy82
kazma kürek yaktırır :)
5 Kasım 2006 01:25
burcu
hayattaki her şeyi bir yana onu bir yana koyarsın. gönüllü kölesindir bir nevi ya da istemsiz köle diyelim. ister istemez kölesi olursun. sonra okul bitmez elaleme rezil olursun. yine de ona laf söyletmezsin. uykuların kaçar ilaç kullanırsın.. 1 kez daha gülsün diye çabalarken psikologluk olursun..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4421
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!