gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - mehmet şahinin haberi
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
 Yazar: Mesaj:
buket
buket
arkadaşlar malumunuz bir kaç gün önce mehmet şahinin web sitesi hakkında gazetelerde haberler çıktı siz ne düşünüyorsunuz sitelerde bu tarz resimlerin olması öğrencilerin başarılı olmasında faydalı olabilir mi?

15 Haziran 2006 11:49  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche

15 Haziran 2006 18:49  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
wadı yıne gelmıs noktayı koymussun abı eywallah:D

21 Temmuz 2006 02:05  mesajın adresini al  
erdi
erdi
Hiç unutmuyorum 13 Haziran 2006 Cumartesi günü,2 gün sonra lisans eğitimimizi Semih Hocamızın Sermaye Piyasaları dersinin finaline girerek son sınıfın son dersini vererek ,bitirecez( o ara böyle zannediyoduk,malum Semih Hocamızın master da öğrencisi olmak varmış kaderde:D ) Ama hiç kimse ders çalışamıyor stresten malum. Baktım evde ders
çalışamıyom,bütün arkadaşları aradım ki kimse çalışmıyo. Ben de madem bizimkiler kütüphanede en azından geyik yaparız diye bi gittim, bütün sınıf orda. Önlerinde bi gazete,okuyan yarılıyo gülmekten.. Zaten bahane arıyoduk ders çalışmamaya,ii oldu zate:D Mehmet Şahin'den 2 tane ders aldım ve öğrencilik hayatımın tartışmasız en garip hocasıydı. Hala bazen enstitü de görüp sohbet ediyoruz ama ben bu hocayı hala çözemedim. Bu hoca çözülebilecek anlaşılabilecek bi insan değil!

7 Ocak 2007 21:38  mesajın adresini al  
bernasarp
bernasarp
Sanırım konu artık netleşmiştir. Ama farklı düşünce ve yaklaşımları bilip bilmeden yadırgamamak lazım.

11 Nisan 2007 09:06  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 5
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008