ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yaz okuluna kalan we ders başına 750 dolar weren ark lar kimler bakimmmm_?
15 Haziran 2006 11:17
niflheim
bunun için bida başlık açmana gerek yoktu
21 Haziran 2006 18:39
-can-
Dimi, Atılım üniversitesi forumları çok dolu zaten, dolup taşıyo boş yere yer kapladık yaaa :/
22 Haziran 2006 00:35
genç hukukçu
Atılım üni yaz okulu,yazın en gözde tatil mekanıdır;atılım garden beach club partilerinde sabaha kadar sınırsız eğlence yaşanır.Clubımızn havuzu eşi benzeri bulunmayan güzel bir yeşilliktedir kurbağalarla dans edersiniz havuzdan çok balta girmemiş afrika ormanlarının yeşil bataklıklarını anımsatır havuzumuz
4 Ekim 2006 00:45
genius
geliyozz..bu arada yaz okulu hazırlıkta ne kadar bilen var mı ??
12 Aralık 2006 18:03
genius
:) yok kendim için sormadım arkadaşlarım için sordum :):)
15 Aralık 2006 23:46
genius
biliyom ama olsun insanlık öldü mü??
24 Aralık 2006 17:01
genius
tamam sözünü dinlicem nası olsa tecrübelisindir en azından bana göre..
24 Aralık 2006 17:14
sine qua non!
inşallah yaz okuluna gitmek zorunda kalmam...allah korusunnn
24 Şubat 2007 20:47
honor
yaz okulu ilk defa ve şaşırtıcı bi şekilde yoq bu sene inanılmaz bişi bu... allah sabır versin gidenlere:(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4359
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!