ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > resim-grafik-video > ermeni soykırımı iddiasıyla ilgili video!!!!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

izlem
izlem
http://www.youtube.com/watch?search=...&v=tyzsfHXq-c0

tahmin edin bu klibi kim çekmiş.... sinirden aklıma söyleyecek hiçbir şey gelmiyor...lanet olsun hepsine!
14 Haziran 2006 12:17   mesajın adresini al  

izlem
izlem
keşke Türkiyeye konsere gelme cesaretleri olsa da yine bi bayrak yakma girişiminde bulunsalar...
14 Haziran 2006 12:18   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Eee eğer düzgün bir dış politikan kırmızı çizgilerin yoksa ermeni de soykrım der Rum da Pontus anıtı diker Türkiyemi dış politika'da bu kadar küçük duruma düsürenler utansın
14 Haziran 2006 12:26   mesajın adresini al  

gökhan
gökhan
neden boyle yaklaşıyosunuz abi onlarda da bizim turk milliyetciligi tarzı bişi olması dogal degilmi.siz ermeni olsanız hayır yok boyle bişi mi derdiniz yoksa sigorta şirketlerinden alcaanız paranın da etkisiyle kabul edip üstüne lobi mi yapardınız.lutfen olaylara taraflı yaklasmayın.aranızda ermeni tehcir yasası uygulanurken yasayan olamdıgına ve tarihciler zıt notlar düstüüne gore bu olayla alakalı cok fazla ustune gitmemek lazım eger siddet aklınızdan geciyosa...
14 Haziran 2006 14:36   mesajın adresini al  

the_crow
the_crow
olay bu değil gökhancım dediklerinde haklısın ermenistan gibi bi ülkeden böyle bir grup çıkıo bangır bangır propangandasını yapıo tüm dünyaya ve daha niceleri var bizse sadece izliyoruz neden bişey yapamıyoruz asıl bana koyan bu
14 Haziran 2006 14:45   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Sorun onların bağırması değil zaten asıl sorun bizim kendimizi savunamamız sonuçda onların yaptığın tipik bir milliytçilik
14 Haziran 2006 15:02   mesajın adresini al  

webwawet
webwawet
süper stratejilerle klip çekmişler
logical and emotional appeal... etkileyici.. adamlar haklı ya da haksız bizi çok güzel suçlu konumunda gösteriyolar.. dışardan bakıldığında çarpıcı ve inandırıcı.. biz hep suskun oldukça, suçlu biz olcaz..
tam atatürk çıktığında liar, killer dio şarkıda.. stratejiler çarpıcı.. bizim doktorlarımızı astılar diyor..
14 Haziran 2006 15:22   mesajın adresini al  

bliss
bliss
üye ol abi uzun sürmüyo üyeliği, ama izle mutlaka klibi, klibi soad grubu kendi çekmemiş, hayranı sanırım bunu yapan!
türk medyasında bununla ilgili hala bir şey duyamadım, tepki de yok. haber yapıldı mı herhangi bir kanalda bilgisi olan var mı?
14 Haziran 2006 15:34   mesajın adresini al  

bliss
bliss
yalnız sitedeki video için yorumları mutlaka okuyun arkadaşlar
14 Haziran 2006 15:37   mesajın adresini al  

bliss
bliss
ermeni soykırımı hakkında yorumlarımı sunmak isterim demişsin, buyur abi.
14 Haziran 2006 15:39   mesajın adresini al  

webwawet
webwawet
1.ismail neden senin yazından alıntı yapamıyoruz..
2.dışardan bakıldığında etkileyici dedim..
3.ben de ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ve critical reading dersinde rethorical analysis yaptım çok fazla.. senin psikolojik vurgular dedğin benim süper strateji dediğim şeyle aynıdır.. sadece psikolojik değil mantıksal ve etik vurgular da yapmışlardır.. ve gerçekten çok çarpıcı kullanmışlardır.. amaçları da zaten çarpıcı ve inandırıcı olmaktır.. dışardan bi göz onları bu stratejilerle çok inandırıcı buluyordur buna eminim
dip not: link te video nun altında yapılan yorumlar çok çirkin bence.. bayrak yapmak küfür etmekle tepkimizi göstermemeliyiz bence.. bu sadece bizi küçültür.. siz zaten ölmeyi hakediosunuz..canıma değsin gibi cümleler bizi daha da suçlu gözterir böyle bir video dan sonra..
14 Haziran 2006 15:49   mesajın adresini al  

manas
manas
Peki hocaali katliamı ne olacak arkadaşlar... Ermenilerin bir kadını karnındaki yavrusuyla öldürüşleri. Hata bizde biz taşıyamıyoz böyle şeyleri dünyaya. İftiralara kurban gitmek müstehak bize. Katliamın fotoğraflarını her yerde yayınlamalıyız ama maalesef yönetimdekiler böyle şeylerle uğraşmıyorlar. Türkiyenin tek öncelikli sorunu türban diğer şeyler sonradan halledilir.
14 Haziran 2006 16:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008