biz bi yerde tavla oynamıştık abimle. kızılaydan çıkınca sağ tarafta biyerdi. 2şer kola içtik 4ytl mi ne tuttu ama adam paraüstünü tabakta getirdi biz de tüm paraüstünü alıp tabağı geri verdik. adam şaşırdı. çıktık gittik sora. öğrenci adamız ne bahşişi. yahu Ankara'da neden bahşiş istedi ki o adam bizden? :D
28 Haziran 2008 23:04
mîrov
ew..
28 Haziran 2008 23:05
irem_
sen evden baska bir yaşam biliyor musun ki? dışarda hayat var cicim bi at kendini dışarı
(3) 28 Haziran 2008 23:07
jaja of opobo ® .iz
bence en güzel yeri tandoğan mebusevleri kısmı:) hele yazın çok güzel oluyor...yolun her 2 tarafıdan ağaçlar uzanıyor..ve bahçesi olan evler...o sokakta yürümek insana huzur verir...
28 Haziran 2008 23:09
nedefne
alıştırıyolar ankaralılar da ondan
souvereign jr. demis ki: biz bi yerde tavla oynamıştık abimle. kızılaydan çıkınca sağ tarafta biyerdi. 2şer kola içtik 4ytl mi ne tuttu ama adam paraüstünü tabakta getirdi biz de tüm paraüstünü alıp tabağı geri verdik. adam şaşırdı. çıktık gittik sora. öğrenci adamız ne bahşişi. yahu Ankara'da neden bahşiş istedi ki o adam bizden? :D
28 Haziran 2008 23:11
mîrov
bugün attim da pek bişey göremedim..
suskun erik demis ki: sen evden baska bir yaşam biliyor musun ki? dışarda hayat var cicim bi at kendini dışarı
28 Haziran 2008 23:14
#handkap06#
konutkent nish süper bi yer tavsiye
28 Haziran 2008 23:14
souvereign jr.
seni izmire bekleriz o zaman. madem bahçeli olan evlerden ağaçlı yollardan huzur doluyomuşsun. 365gün 6 saat huzurlu yaşamaya ne dersin? :D
jaja of opobo ® .iz demis ki: bence en güzel yeri tandoğan mebusevleri kısmı:) hele yazın çok güzel oluyor...yolun her 2 tarafıdan ağaçlar uzanıyor..ve bahçesi olan evler...o sokakta yürümek insana huzur verir...
senin izmir reklamlarından etkilenen olsa şimdiye nüfüsu 3e katlanırdı :)
28 Haziran 2008 23:21
nedefne
gop daki bahçeli evler çok güzel
sevgilimle gitmiştik oraya öyle indik ve her yerini el ele gezdik
şurda oturalım yok burda oturalım yorumlarıyla :)
28 Haziran 2008 23:22
irem_
bakmasını bilmezen göremezsin fatih;)
ayrıca nissh konusunda da anlayamıyorum cidden. tek katlı etrafı cam olan bir yapı. bi tarafı yol, bir tarafı koca koca bloklar, bir tarafı bir site arkası da yanlış hatırlamıyorsam virane bir toprak alan. bakımsız bir bahcesi var. dogru düzgün agac bile yok ama herkes pek bi seviyor! neden ki acaba? gittim de yani kac kere. öyle bi özelliğini göremedim? neresini seviyor insanlar seven biri bana anlatsın
28 Haziran 2008 23:23
souvereign jr.
zaten ben de Aziz Kocaoğlu adına çalışıyorum :D
göçe zorluyom insanları İzmir'e. :D
:.cevriye.: demis ki: senin izmir reklamlarından etkilenen olsa şimdiye nüfüsu 3e katlanırdı :)
28 Haziran 2008 23:28
:.cevriye.:
ya bırak gelen gelmiş..:D
kontenjan sınırlı zaten biz gidince gelsinler:))
28 Haziran 2008 23:30
jaja of opobo ® .iz
seni izmire bekleriz o zaman. madem bahçeli olan evlerden ağaçlı yollardan huzur doluyomuşsun. 365gün 6 saat huzurlu yaşamaya ne dersin? :D
izmire gelicem bu yaz zaten:)
28 Haziran 2008 23:37
rockman
Don-Quixote (don kişot) cafe konur sokakta leman kültürün tam karşısında birinci katta, amerikanın ırakı işgalinde cafe nin sahibi incirlik üssüne atıyla, mızrağı ve kalkanıyla birlikte yürümüştü, ayrıca sahibi Erhan abi ekoloji gazetesinde yazıyor ve lakabı da don kişot, kendisi çok cana yakın biri ve mekanıda gayet nezih bi yer ... peynirli gözlemesi ve çayı çok güzel ayrıca en son gittiğimde menüye mantıyıda eklemişlerdi mantıda mantı hani yediğim en güzel mantıydı, ankaraya gittiğinizde nezih ve seviyeli bi ortam istiyosanız mükemmel bir yer..
28 Haziran 2008 23:37
reflexx
bahcelı tabu, ayrancı overall, nenehatun salata super bence üç farklı yer tavsıye edrım :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4343
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!