Naciyi bilenler varmı??yoksa amcam mükemmel cier yapar...işin güzel olan yanı belli biyeri yok siz ararsınız nerde olduunu söler gider yersiniz...Alo nacidir ismi:)...burdan naci abiye selamlar:)
18 Haziran 2006 07:50
a. bandini
Her daim içinde olduğum yer corvus. neredeyse açıldığından beri gidiyorum. hoş bir yer güzel tavsiye ederim.
Onun dışınd Zodiac gayet güzel bir yer. country,country-rock, blues sevenler için.
Sonra Manhattan'ın sokağının adını unuttum - çevre sokak mıydı - neyse o sokakta az ilerde Manhattan'ın November var çok klas mekan gidin görün.
18 Haziran 2006 17:52
walkytalky
koru sitesi
18 Haziran 2006 18:08
ınci
gate66 da gelecek waadedio tunus;)
22 Haziran 2006 13:37
z@pllp
valla bence en iii rock müzik kim ne derse desin sakaryada yapılıo tmm biraz kötü ortamları var ama olsun nili , insula yı hiç bişeye deişmem :D
tunalı da random yada gündüz vakti şöle hem güzel müzik olsun hem muahbbet edelim diosan nejima
ya abilerim ablalarım eliniz değmişken şu garibe de bi yardımcı oluverin beyaf:D şöle jazz, jazz-rock calan, istediğin oturabildiğin,istediğinde tepinebildiğin,Biberon tarzı, fiyatları makul bi yer var mı Ankara'da kızılay civarı tercihimdir:D
22 Haziran 2006 14:45
z@pllp
alex te arasıra dediin gibi müzik oluo bildiim kadarı ile ama tepinebiliomusun bilmiorum hiç gitmedim :D yeri de konur 2 nin üst yolundan ilerle olgunlarla birleşen yer de biyerde işte o tarafta :D
22 Haziran 2006 15:15
eldridge
saat 11...karanfilde köşede nohut pilavla başlar gece...sonra ezgide geberene kdr duble çaylar gelir gider...saati geç yapmışsındır artık...ssk nın önündeki en ucuz midyeciden 30 40 tane götürürsün...sonrada eve yürürsün...ankara bi başka güzel:)
inanmam kızılaydaki fal cafe diil diimi o dediin??? benhep giderim oraya...kız çok ii fal bakıyo...zeliya mıydı??tuhaf bi adı vardı kızın?
taner can demis ki:
fal cafeyi seviom bi tek
23 Şubat 2007 23:07
palindrom
en son ankaraya gittiğimde canım dostlarım kızılayda park bulvar cafeye götürdüler..Cidden hoş bi mekan..otur güsel güsel kızılayı seyret...şiddetle tavsiye ediyorum:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4343
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.