valla heryerden asagı ınıosun :D ama oyle olsun bu kez bılıorum orayı bılmemmı ucuz olsunda :D
14 Haziran 2006 22:03
onder
buldum baran bar gelıom bekle ahanda cıktım :D ucuz oldugunu soyledı daha demın arkadas yoksa gıtmem:D
14 Haziran 2006 22:13
ferit
tömbeki, içmek için de nedjima..
alter malter ortamlar, nezih..
14 Haziran 2006 22:23
erdinç
ankarada adam gibin rock veya blues dinleyeceğimiz nere var? garage'vari çoluk çocuğun kol gezdiği yerleri saymıyorum bu arada adamdan. mecburiyetten gidiyorum gerçi.
14 Haziran 2006 22:26
damla
aır abiler zararsızmı:):) eve 19 yaşındaki kızın yanında 50 yaşındaki adam ve yanında metresiyle purosunu içerken elindeki viskiyi yudumluyo.:):) ve sen o sıradaaa eğlenmeye çalışıosun benim için zorlaştı artık.salata mesa,bilkent 3 çarşı,tunalı trunç ve arjantin yine en eğlenceli yerler...
14 Haziran 2006 22:26
dirtyfrank
if, overall falan tunalı daha iyi bu konuda.
14 Haziran 2006 22:27
turgut
marakesh...
15 Haziran 2006 00:18
komakino
locus solus sen bizim her şeyimizsin!lal la lala lalaa
15 Haziran 2006 02:17
elmaa
valla metal takılıosanz,çok nadir 1-2 yer var..birisi on'a on konurda 10nolu bina 10uncu daire..cici bi mekan,özenti gotikler haricinde kızılayda tek gittigim yerdr...tria burger yiceksinz orda 2 hamburger öküz gibi de patates..
içki yok lakin
15 Haziran 2006 02:24
bad religion
odtü iidir.. hatta en ii mekan devrimdir.. naz büfeyi severiz.. çatıcafe/arkabahçede çok para vermeden doyabiliriz rahatça aynı zamanda çatı piyasa mekandır caddeci vardır bolbol odtükentte kalan tiki prof. kızları falan da takılır.. çimler var bi de..
15 Haziran 2006 14:48
elmaa
agır abi mi,puhaushdasd zararsız onlar..bakarlar öle bön bön,karı kız keseler
15 Haziran 2006 14:49
bad religion
senin dediğin mekan da iiydi erkan gerçi yerini unuttum da şimdi..:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4343
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.