türk gençlik birliği etkin bişişler yapmalı ersinn tabii ki bu da zmnla olur sanırım :)
15 Haziran 2006 09:48
z3ro
savunduğunuz kawramları tanımlayabiliyo musunuz ?
klasik türk gençliii... pof pof pof pof
17 Haziran 2006 04:59
ne alaaka
ya biraraya gelip ülkeyi düzeltmesi gereken milyonlarca genciz ama bu küçücük grupta bile kavga çıkıyo da açok yolumuz var yaaa:(
17 Haziran 2006 15:22
mebug
kavga çıkar tabi,arkadaşlar,Atatürk ,Türkiye Cumhuriyetimizin egemenliğini kazanmasında ve kurulmasında rol alan kişilerin başında gelir,eywallah,buna kimsenin itirazı yok..Ama neden ülkede birilerinin bastığı düğmelerin ardı sıra ortaya atılan tartışmalarda O'na layık olmaya çalışıyoruz,O'nun izindeyiz ,şuyuz buyuz.
hangi izdesiniz siz ya,ne kadar üstüne düşeni yapabilmişsin ki o izde kendine de bi pay çıkartabliiyosun..Ve dahası neden Atütürk'ü "putlaştırma" yoluna gidiliyor.Ülkede laiklik,demokrasi çığırtkanlığı yapanlar,istiklal harbinde mermi taşıyan bacımızın başındaki yaşmağa el uzatıyorlar..Sakın ban çıkıp kimse ülkeyi İran'a çeviricekler gibi çiğ laflarla karşılık vermesin...Bu ülke Atatürk'çüyüz deyip ülkeyi habire geriye taşıyanların seslerini artık duymayacak,bundan herkes emin olsun.Eğer Atatürkçü zihniyeti yaşatmak istiyorsak,demokrasiyi hakkıyla yaşamalıyız.Benim kız arkadaşımı en güzel gününde,dün akşamki mezuniyet gecesinde kolunu sıkıp ,sadece türbanlı diye dışarıya atmaya kimsenin hakkı yok...Biz muhabbet fedaileriyiz,onlara dahi Allah'ın dan bulsun demiyoruz,çünkü sövene elsiz dövene dilsiziz.Bu hakkımızı yediririz manasında da anlaşılmasın.
Atatürk'çülüğü yaşatmka istiyorsak,bugün düzenlenen 4.türkçe olimpiyadındaki insanlara ses verin.Budur işte Atatürkçülük...Bu ülke üç beş sol yumrukçuya hiç kalmaz merak etmeyin,Anadolu insanının sağlam karekteri ,hakkarisinden izmirine,diyarbakırından rizesine kadar tek yumruk olup herşeyin üstesinden gelir..Tıpkı Çanakkale cephesinde yaşananlar gibi...
18 Haziran 2006 01:34
halid e.a.&
arkadaslar polıtıze olmanın kimseye bi faydası yok.Allahumme ecirna min şerril politika.
politika yapmayalım birbirimizi kandırmayalım.biraz nihat genç abiyi dinleyelim.güzel kelam ediyor.
18 Haziran 2006 01:52
comandante
19 Haziran 2006 19:29
comandante
Bugüne kadar yazdığım yazılar sebebiyle bir çok defa küfür hakaret aldım. Hiçbirinden korkmadım sonuna kadar cevap verdim Ancak son 3 gündür aldığım mesajlar küfürler ve hakaretlerin dozu iyice aştı. Artık bu mesajlarınız beni ciddi anlamda korkutmaya başladı. Bu mesajlarda açıkca ev adresime kadar tarifler verildi yazıldı. Bazı insanların ne kadar beyinleri yıkanabildiği ve dogmatik düşüncelerle donatılarak nasıl saldırganlaştırıldığını hepimiz biliyoruz. Siz kazandınız. Pes ediyorum Bu mesajın aynısını adminlere de yollayarak üyeliğimin sonlanmasını ve bütün bilgilerimin silinmesini isteyeceğim. Artık istediklerinizi yazabilirsiniz. Cevap verecek birisi yok Siz ister korktu kaçtı deyin İster ne derseniz deyin. Ben ayrılıyorum sizlere iyi muhabbetler dilerim
20 Haziran 2006 14:00
palali
özel mesajları bilemiyorum ama forumlarda yazılanların uygulamaya geçirilebilecek kadar ciddi olduğunu sanmıyorum. bence üyeliğini sonlandırma, burası fikir alışverişi yapılabilecek, konuşulup tartışılabilecek bir yer magandalığa yer yok. açıkça söylüyorum fıratı, yazdıklarını çoğu zaman uçta ve aykırı buldum, bazen söylemesi gerekenden çok daha fazlasını söylediğini gördüm, sevemedim bu adamı ama ne olursa olsun iş tehdit, hakaret boyutuna gelmemeli. bence ayrılma.
20 Haziran 2006 16:23
bliss
Vatan millet sakarya devri çoktan sona erdi, biz çağdaş atatürkçü fikirleri savunmak yerine bu fikirlerle yaşamalıyız, günümüzde milliyetçilik yanlış savunuluyor ve yaşatılıyor. milliyetçilik birkaç gruba mal ediliyor. yanlışlık burda başlıyor ve devam ediyor.
Atatürkün izindengitmemiz için onun düşüncelerini geliştirmeliyiz, biz üstümüze düşeni yapalım propagandaları bırakalım. Atatürkçülük somut değildir, onu ilahlaştırmak değildir, onun düşüncelerini geliştirmek ve ilerletmektir.
20 Haziran 2006 16:44
comandante
Hepinize teşekkür ediyorum Bugün adminlere attığım mesaja gelen cevap sonucu üyeliğimi sonlandırmaktan vazgeçtim. Adminlere teşekkürlerimi iletiyorum
20 Haziran 2006 19:00
comandante
Hayır bugün ciddi anlamda tehlikeli mesajlar almıştım ancak adminler gerekeni yaparak o kişilerin cezalarını verdi. O yüzden geri geldim
20 Haziran 2006 19:07
comandante
Zaten bundan sonra bu tür forumlarda fazla yorum yazmayacağım millet sadece bana muhalefet etmek için çok dengesiz dengesiz şeyler yazıyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4341
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.