Bu ülkede benim değerlerime düşman olan varsa ben de onlara düşmanım Evet ben militanım Militan Atatükçüyüm Var mı itirazın?
14 Haziran 2006 12:48
roland
[quote=Fırat Aydın] beyler merak etmeyin ahmeti dinlemekle bu ulke bolunmez ben de en koyu ahmet kaya dinleyicisiyim ve bu ulkeyi çok seviyorum onun gibi edirneden karsa ama fasistce degil ataturk milliyetciliğiyle [/quote]
bak burda faşist demişsin
ben sana somut kanıtlar sunuyorum, bilinen adamın kendi ağzından açıklamalarını söylüyorum bölücü olduğuna dair ve pkk sempatizanı olduğuna dair,
ayrıca Ahmet kaya hakkında bundan öte bir açıklamam olmadı, senin inanılmaz çelişkili, ve slogan gaz dünyanı gözlerinin önüne serdim, hala sen şöylesin sen böylesin, sizin gibiler beni yıldıramaz vs.
sen kurşun asker olmuşsun haberin yok,
14 Haziran 2006 12:53
comandante
ama bak orda kendi sevgimi dile getirmişim onun ibi edirne2den karsa severim ama bu sevgim faşistce değil anlamında ma sen tabii ki istediğin şekle sokup öyle yorumlamışsın
14 Haziran 2006 12:56
roland
anladın sen kendi durumunu ama en zoru insanın kendine hatalarını itiraf etmesiymiş. kolay gelsin
14 Haziran 2006 13:02
comandante
Eğer benim düşüncelrim ve savlarım bnim hatalarımsa evet ben hatalıyım Demek ki Laik ve Atatürkçü bir ülke istemek sizin gözünüzde hata
14 Haziran 2006 14:53
damla
Atatürk ün çocuklaryız evet...onun ilkelerine karşı gelenlerin karşısında,kend geleceimizden emin adımlarla yürürken ona layık olmaya çalışmalıyız...onun hayalindeki Türkiye Cumhuriyeti bizim elimizde. Evet onun dediği günleri yaşıyoruz,farkında bile olmayan nicelerinin önündeyiz...Biz olduğumuz sürece onun içi rahat etsin... İzindeyiz Atam, senin çocuklarınız...
14 Haziran 2006 17:35
queen of bongo bong
su an dıer ulkelerın turkıyeden cekındıklerı tek sey var,o da TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ.yoksa sanmayınki ırakın basına gelen bızım basımıza gelmez ki komsularımıza yavas yavasa saldırıp en sonda bıze saldırmayı dusunuolar ya da bı sekılde hımaye altına almayı,fazla ılerı goruslu olmaya gerek yok bunu bıraz dusunun anlıcaksınız.bıze içerden yeterınce bölduklerı ve ayırdıkları zaman hakım olmak ıstıcekler.
14 Haziran 2006 19:26
denias
heh...Okurken buraya kadarki çeşitli diyalogları keyif aldım sağolun.
Biri ne demişti,hah "piyonların cehaleti",aslında güzel bir kitap ismi,ama sadece bu kadar.Somut kanıtlar sunma çabaları,kavram kargaşası,savaşta kimin harcanacağına karar vermeler...vs vs güzeldi teşşekürler,çok güldüm.
Önce piyon=Evet cehaletle uçurum kenarlarında yürüyen o kadar çok insan varki,haklısın;ama inan bana senin piyon olarak gördüğün insanlardan tek farkın"kelimelerin ve ideolojilerin",yani üzgünüm,piyon olarak sende buna(bir şekilde güdülmeye) mahkumsun,GÜNAYDIN!
Kavram=Faşizm-dikta-komünizm vs vs sözlük anlamlarıyla bakıldığında nede kolay yan olunası veya karşı çıkılası kavramlar değilmi.Biri senin inandığın kavrama değilde diğerine inandımı ayvayı yedi;en büyük hatası oldu bu öylemi?Yazılanlara bakılırsa öyle,çok basit bir örnek tek taraflı at gözlüğüyle yuvarlaklar çizer durarsınız olduğunuz yerde,taki biri bindiğiniz atı vurana değin.Kavram kargaşası;karşı taraf hakkındaki bilginiz önelmlidir bu durumda,savunduğunuz bilgiler değil...Kavram alıştırması'
Savaş=TSk yada X-Y-Z_... örgütlenmeleri bunlar bir ülkenin hangi rejime sahip olursa olsun olmazsa olmazlarıdır.Kısıtlamalar ve yenilikler eğer buna hazır vaziyette olursanız karşılık verir,yani tavanı boyamak için tabanda bir merdiven bulundurmalısınız.
Bu şeye benzer aslında,Afrikada yazları hüküm süren kuraklık ile nehirlerde ve su yataklarında yönetimlerini ilan eden timsahlar gibi,bu suyu biz kısalbilseydik kendi timsah yöetimleimizede imkan tanımış olacaktık.Faş_izm yada Komün_izm fark etmez,hepside su üstünde tehlikedir.
Savaş artık mehteranlarla alana gelip kılıç kuşanıp ok atmakla olmuyor maalesef.Artık akıl ve beyin savaşıyor bu çağda.Ve senin harcanmalı dediiğin beyinler yine kendi sonun oluor aslında,yakında bunun daha net görüleceğine inanıyorum.
Gelelim ATATÜRK'E;
EĞER OKUDUĞUM KİTAPLARDAN YADA KELİME OYUNLARIYLA SÜSLEMELİ ANLATIMLARDAN FAYDALANABİLSEYDİM ÇOK ŞEY YAZABİLİRDİM.
ANCAK O'NU ANLATMAYA HİÇBİR ŞEKİLDE GÜCÜM VE AKLIM YETMEZ BENİM,AYRICA SİZİNDE.
O'NA KARŞI ÇIKMAYA ÇALIŞTIĞINIZ HER YERDE, SİZE KARŞI ÇIKMAYA ÇOĞALAN YÜZBİNLER-MİLYONLAR GÖRECEKSİNİZ BUNA EMİN OLUN.
"Bir Piyonun Kendi Görüşleridir"
14 Haziran 2006 19:57
comandante
Hepimiz piyonuz
Ama unutulmasın ki gerekirse HEPİMİZ KUBİLAYIZ
14 Haziran 2006 21:45
özgé
ATAM (aynı düşünceyı savunan 1avuç insan kalmış olsakta) İZİNDEYİZ...
15 Haziran 2006 01:02
eudomania
uyku cehaleti getirir..
15 Haziran 2006 01:50
steelgrave
İktidar son olaylardan sonra anladı ki Atatürk'ün ölüsü en az dirisi kadar güçlü... eger bu anlaşılmasaydı ne kadar ileri gidebileceklerini tahmin bile edemiyorum... Bu arada arkadaşlar gençlik uyumuyor bilesiniz... 19 mayıs 2006 da Türkiye Gençlik Birliği kuruldu!... www.tgbnet.org haberi olanlar mutlak vardır.. ama olmayanlar hemen destek versin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4341
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.