valla nedesem ki kuzey kampüs hakkında... şöyle özetlesem bütün kampüsler hakkında... Hisardan başlıyım; güzel ama diğerlerine uzak kampüs.. yürü yürü bitmez hatta dersin başlamasına 5-10 dakka kalırsa yandın.. koşmayla karışık bir hal alır insanı.. Yürürmüsün koşarmısın belli değil yoldada bir ton tanıdık çıkar, o derse sen zor girersin son 5 dakkada.. bi ara dönem rekoru kırdım ard arda son 5-10 dak. kala girdiğim derslerle... hiç tam gitmemişim. Kantini bende gördüm çok güzeldi bu yıl bilgisayar mühendislig kondu.. valla bencede yazıkk.. haa unutmadan hisar hakında insanlar derse mi gider koridorlarda konuşmaya ve piyasa yapmayamı belli değildir... 2 arkadaşım var mezun oldular(kız), 24 saat orada takılmalarına izin verseler kalırlardı yalnız koca dönem toplasan iki eli geçmez gittiği ders saati.. :D
15 Eylül 2006 20:46
wamontc
Güney kampüs... yat uyu kardeş biz seni burdan alırız muhabbetlerinin çok geçtiği bir ortam benim için.. çok dersim olmadı güney kampüste.. Her sene daha az ugrayabiliyorsun güneye, bölüm derslerim kuzeyde ve gittikçe daha bir tepene binmeye başlıyor.. Güney, ders çalışmanın dışında bir dünya oldugunu herkese kanıtlamak için yeterli tek başına... Unutmadan kendinize bahane istiyorsanız güneye inmek için, ve farklı kampüslerde iseniz sürekli aktif olacağınız bir kulüp bulun bakın o zaman çıkabiliyormusunuz güneyden..
15 Eylül 2006 20:52
wamontc
ve Kuzey kampüs... Benim hayatım burda geçer demiyim ama okul ve derslerle ilgili kısmın çogu burda geçiyor.. Pek eğlenme fırsatın olmaz kuzeyde.. yazın her yerde eğlenilir o ayrı.. :D yazın kuzey çimlerde yattım artık ders aralarında.. iyi oluyor.. Dediğim gibi ders çalışmam gerektiğini bana hatırlatan kampüs olarak özetleyebilirim.. bir çok binası ve kütüphanesi bana bu hissi verdiren.. Ama ne olursa olsun kuzey kampüsüme laf söyletmem sabah erkenden uyku tutmayıp gelince ve sıcak çayını alıp dersi beklemeye başlayınca dışarda, yoktur onun üstüne.. :D
15 Eylül 2006 20:59
wamontc
bunu söylemesem olmaz sankii.. ben kilyosunda ilk gazilerindenim.. bizde sabahtan gider akşamdan okula geri dönerdik ders için... ama ne olursa olsun kilyos rahattır.. böle ruhunu dinlendireceğin bir yer gibim bişey.. aslında öleydi.. son halini bilmem 3 yıl oldu rahat.. uzak olduğunu konuşmaya bile gerek yok.. ilk gittiğim de ormana bırakılmış tarzan gibi hissetmiştim kendimi.. :D kim koyar buraya bina kesin agaç evlerde veya magaralarda yaşarız demiştim ki varmış bir kaç saf... zekeriyaköy diye bir yer var akıllara zarar tam bahçeli ev ve jip mekanı..(herkes zengin..) Dediğim gibi rahat yer kilyoss ama çok rahat yer canım... :D bak hazırlıkta o rahatlıktan kaldıydım.. remedial olduydum..
15 Eylül 2006 21:07
nothing
Hİst105 için Murat Dikmen Salonuna gidiyorduk; ama ders Ayhan Şahenk diye bir yere taşınmış. Ayhan Şahenk neresidir duyan gören bilen birisi varsa bir söyleyiverebilir mi acaba?
17 Şubat 2007 02:11
lethe in black
Garanti Kültürmüş Ben de sonradan öğrendim=)
Önce Kuzey sonra Güney gezdiriLmeLi Bence :)
16 Nisan 2007 19:24
erener
Bakın dışarıdan arkadaşları gezdirmeye getiriyorum. İlk olarak her zaman Kuzeye götürüyorum. Adamların aklında okulun kötü bi yer olarak kalmasın diye yapıyorum. Çünkü her seferinde kuzeyden güneye inerkene bi waaaawwwww sesi duyuyorum. Bende okulumu beğendirmek adına görevimi tamamlamış oluyorum. :D:D:D:D
8 Haziran 2007 10:29
ronin #50
keşke hiç olmasaymış.. ama kb yi severim.. 2 kat arasına 2 kat sokmayı başarmışlar.. garip yer
15 Eylül 2007 02:47
m0rtis
çoğu dersim güneyde ama nedense seviyorum kuzeyi..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/434
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.