ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > boğaziçi üniversitesi > Kuzey kampus

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

kretzsche
kretzsche
Murat efendi, (diğer adı Little Man :) ) isimli şahsiyetle geçen haftaya kadar diyaloğum olmamıştı, fakat geçen hafta kendisinin bir denyo olduğunu keşfettim, 3 milyona cd çekip sattığını eleştirdiğimde ve okulu bir ticarethaneye çevirdiklerini söylediğimde bana oldukça saçma cümleler sarf etti
3 Kasım 2005 01:50   mesajın adresini al  

daphn-e
daphn-e
:D kendisi aynı zamanda pc internete girmio dediğimisde yandaki arkadsın bilgisayarını kapatıp " ewet bak bakalım şimdi girio mu interne" diyerek bizi dumur etmiş bi sahsiyettir.. kesinlikle gözden kaçırılmaması gerekn bi insandır.. şahsen her ders sonrası adından bolca söz ettirir... bölüme bu sene başladık ama hemen herkesin bi anısı var o adamla;)
3 Kasım 2005 01:55   mesajın adresini al  

bitir
bitir
bu arada ismi murat olup muhabbete karisinca, vadiden de denyo lafini duyunca kisa bi sok geciriodm.ama asil olay murat bakarin denyolugu ise,dorudur vadi:)
3 Kasım 2005 01:56   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
:) soyadından emin olmadığım için diye murat efendi diye adlandırmıştım kendisni
3 Kasım 2005 01:57   mesajın adresini al  

bitir
bitir
benm soyadimi karistirmak zaten emek ister:P
3 Kasım 2005 02:00   mesajın adresini al  

elif
elif
Ah canımın ICHIIII sen kuzeye cehennem deme yahu, olsa olsa araf olabiler kendisi... Güney ve Hisar'ın arasında sıkısıp kalmıs bir Araf.

Agac Ev işlesin diye zorla kapatılan ve bir konferans salonunun lobisi olmaktan kurtulamayan bir kantin, olmayan bilg labları, sürekli ordan oraya tasınan sınıflar ve sürekli insaat halinde bir bina...
İşte Hisar :D
3 Kasım 2005 02:04   mesajın adresini al  

deniz
deniz
şahsen kuzeyi gayet seviyorum zira sabah sabah eve en yakın nokta burası oluyor. 15 dakkada yürünüyo valla...
3 Kasım 2005 15:47   mesajın adresini al  

felidae
felidae
boaziçi üniversitesini sadece güney kampüsten ibaret sanan insanlara gezdirerek hayallerini yıkmayı sevdiğim kampüslerden biri:P
3 Kasım 2005 21:32   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
:D hayaller yıkılmamalı

insanlara güney kampüs gösterilerek, bak ne kadar güzel kampüsleri olan bir üniversite sencede öyle değil mi? denilmeli :D
3 Kasım 2005 21:40   mesajın adresini al  

felidae
felidae
suratlarının şekilden şekle girmesini izlemek çok eğlenceli oluo ama;)

tavsiye ederim, hatta şiddetle öneririm.
3 Kasım 2005 21:47   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
:D
3 Kasım 2005 21:54   mesajın adresini al  

fizban
fizban
bana kare blok 4. katı gösterip aha üniversite hayatının yarısı burada geçecek deseler belki de yazmazdım kimya mühendisliğini..
21 Mayıs 2006 00:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008