ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > boğaziçi üniversitesi > Kuzey kampus

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

indis
indis
biliyorum okulun en kötü kampüsü. ortadaki piramit rezalet. kareblok geyik muhabbetlerinin başını çekiyor (kabe). Ama gene de seviyorum kampusumu, kantinimi, kbmi. Artık tüm dersleriniz orda olunca evinizde gibi hissediyorsunuz kuzey kampusu. Guneye indiğinizde misafirliğe gitmişsiniz hissi yaşıyorsunuz... Kuzeyi tek seven ben miyim acaba???
3 Kasım 2005 00:05   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
okulun en kötü kampüsü olduğunu düşünmene sevindim :))

daha kötüsü de var bak tıkla bu yazıya :)
3 Kasım 2005 00:20   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
dunkin donutsun donutlarını seviyorum ben. kocaman üçgenlerden alırım hep, geçen değişiklik olsun diye böğürtlenli aldım ama reçelli gibiydi böyle sevmedim
3 Kasım 2005 00:23   mesajın adresini al  

erm
erm
Kabenin nesi sevilir acaba? Çok soğuk bi bina, hele fizik ve kimya bölümlerinin üstündeki kat, sanırım 4. kat oluyor, KORKUNÇ!!! Elektrikçilerle kimyacılar ve fizikçiler bulundukları katları sevimli hale getirmeye çalışıyorlar hiç değilse. Piramit bence yararlı, yemekte güneş ışığı var artık :P Kantin tam bi rezalet, insana göre hiç değil, her daim dumanaltı ve zaten yer altında! Meydan güzelleşti yine de, kuzeyin en güzel kısmı meydanı, banklar vs. iyi havalarda güzel oluyor. Bi de kütüphane kuzeyde tabi, en önemli ve can alıcı kısmı kuzeyin. Kütüphane kuzey kampüste, bu önemli :)
3 Kasım 2005 00:37   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
kütüphanenin kendisni 4 senedir hiç kullanmadım (övünülecek bişey mi bilmiyorum :) )
bi kere itülü bi arkadaşa kitap almıştım bikaç tane, bi kere de okul dışından bi tanıdığa.. kütüphanenin önündeki study'yi ise baya kullandık
3 Kasım 2005 00:41   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
geçen gün mis'de okuyan 3. sınıf bi arkadaşa rast geldim.

adam "bim nerede?" dedi (buraya kadar zaten bi acayip)
dedim "kuzey yakın orda var"
o "neresinde kuzeyin?"
ben "abi piramidin solundan git"
o "piramit ne lan?"
ben "abi varya piramit???".....

yemin ediyorum bu olay yaşandı
3 Kasım 2005 00:52   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
kim o misteki üçüncü sınıf arkadaşın :) özel mesaj olarak yolla da ifşa etmeyelim kendisini
3 Kasım 2005 00:56   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
eee o zaman ben daha kötü bi olay anlatıyım

okul dışından bi arkadaşımın boğaizçinden bi arkadaşı , herife işte "teras kantin"den bahsediyoruz .. bilmiyor kendisi .. bi seneyi bitirmiş olmasına rağmen okulda. (kantini anlatmak için başka alternatifler de denedik olmadı)
3 Kasım 2005 00:58   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
kuzey bence cennettir hisari gorene...

simdiki hisarda cehennemdir hisarin eski tadini alana...
karmasik oldu ama hisar cok fena su aralar yapildi sanirim bitti artik iyi olabilir...
3 Kasım 2005 01:06   mesajın adresini al  

mehmet n.
mehmet n.
hisar kampüs , kantini bile olmayan , iğrenç bir yer. bir de mis lablarindan sorumlu murat bakar diye tuhaf bir adam var. işi gücü lab'a çayla ya da yemekle biri giriyor mu onu kontrol etmek. kendisine fena halde gıcığım. hatta bir fırsatını bulursam dövmek istiyorum :))
3 Kasım 2005 01:36   mesajın adresini al  

daphn-e
daphn-e
murat bakar abimiz aynı zamanda paranoyaktır da: ) sizi başka bi pc nn mouse una falan dokunur görmesin direk çaldınızı sanıo..yoksam onun adına da mı bi forum açsak;)
3 Kasım 2005 01:46   mesajın adresini al  

bitir
bitir
hisar bi ara iidi ya. herkes hisar kantin die anlatrdi.sora kapandi bise oldu yalan oldu:) simdi de yeni bole sekil bise acmislar.daha dorusu yazin acmislardi da gitmemstm. kimse bahsetmedigine gore pek begenilmemis:P
3 Kasım 2005 01:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008