iyiki topladık ha, bi de toplamasak nolcaktı acaba:) neyse ben kaçar:) sonucta arabalı erkeklere mesaj gitti:her kuşun eti yenmez
22 Haziran 2006 21:09
manas
yaw bişe olmaz astra alacak parası varsa ilerde onu da alır. Skala yı geniş tut ki düşsün birileri akıllı ol
22 Haziran 2006 21:10
enigmasis
edebiyat hocam bi anısını anlatmıştı..
diyorduki;
erzuruma tayini çıkmış ve gitmişler gittikleri o semttede bir adam varmış çok kuvvetli güçlü birisi..hiç kimse bileğini bükemezmiş..neyse bizim hoca arkadaşıyla arabayla geçerken o yerden bir anda o adam önlerine çıkmış bizimkiler çarpmış..arabadan inmişler adam ayağa kalkmış bizim hoca ve arkadaşları tursmış..adam ; gardaş arabanızda hasar varsa ödeyelim diyecek kadar gururluymuş..
22 Haziran 2006 21:11
manas
ya mesela erzurumda kar çok yağar arabanız takılır badanaj yapar çıkamazsınız. Millet dükkandan fırlar yardıma el atmaya.Ben böle yardım sever dost canlısı insanlar görmedim. Bankta otursan kimseyle konuşmasan biri gelir mutlaka laf atar konuşur. Böle 400 bin kişi 40 yıldır tanıyomuş gibidir sanki birbirini garip bi yer. Babam ben anlamıyom ama sanırım bi 300 binini tanıyo
22 Haziran 2006 21:13
manas
açalım vallaha sonuna kadar destekliyom yenge:)
22 Haziran 2006 21:14
enigmasis
yok boşver arzu yaa..erzurum lafı geçti aklıma geldi bu anı...
22 Haziran 2006 21:15
manas
yok ben gaza geldim açıyom dayanamayacam
22 Haziran 2006 21:16
enigmasis
yaa balkondan atlama hikayesi anlatsam ..bu seferde gaza gelip atlarsın sonra balkondan felan ..
22 Haziran 2006 21:17
manas
bu arada Onur, yıldızları hedefle ıskalarsan aya düşersin:) anladın sen
Allah belamı versin anlamadım özelden at istersen.
Ne dedin anlamadım ama forumu açtım dayanamadım naapayım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4334
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.