onlar arabalı erkeklere değil, erkekli arabalara düşkün..
114 Haziran 2006 04:12
abbas
Araba olsun, erkek olmasa da olur der bazıları
14 Haziran 2006 04:15
tbc
bazıları bisiklete bisiklete bile gelir..
14 Haziran 2006 04:16
arsene lupin
Araban kızların sana bakmasına etken ise sen edilgensin...
14 Haziran 2006 05:02
abbas
Yolun sonundan dönmen gerek, bi de kaydırma arka lastik kabak..
14 Haziran 2006 06:00
abbas
Hayır mahallede bir sürü kişi var, onlar da binecek..
14 Haziran 2006 06:01
abbas
Önünü kaldırsana Yasin :)
14 Haziran 2006 06:01
serkan a.k.a deja`vu
öyle bişi mi varmış? bugune kadar benm basıma hıc gelmedı falla, bundan sora da olcagını sanmam...gerenk yok zaten
14 Haziran 2006 09:04
comandante
Araba da bir erekek için bir kartvizittir. Güzel kadın da erkek için kartvizittir. Araban varsa güzel kız kesin O halde çok sağlam kartvizitin var demektir.
14 Haziran 2006 09:12
ınci
kim kime kimin arabasıyla artistlik yapıo bide o kısmı war olayın ;)
arabalar amaç deil aractır kızlaaaaaaaaaaaaaaar:)
22 Haziran 2006 12:19
tutaste
bence bu sadeca vakıf üniversitesinde okuyanlar için bu kadar önemli..araba tabi ki rahatlık ama illede sevgilim arabalı olsun die tutturan bi arkadaşım olmadı benim çevremde..hatta iki sene öncesine kadar benim sevgilimin arabası vardı ve ben çekiniyodum..okula beni almaya gelecek olduğu zaman başka yere git ben oraya gelirim diyodum sırf bu tür söylemler olmasın die..yoktur demiyorum zengin fiyaka düşkünü ama dediğim gibi vakıf üni.lerde daha çoktur..
22 Haziran 2006 18:01
shibumi
kendilerini onaylamamakla birlikte sebebin konfor-para ikilisinin oldugunu dusunmeden edemiyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4334
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.