ÜYE OL  GİRİŞ 

İlişkiler - aşk uğruna din değiştirilir mi?
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 37
 Yazar: Mesaj:
comandante
comandante
Açıkcası ben değiştirmem yabancıyla evlenirsem onunda değiştirmesini asala ve asala istemem Ama değiştiren varsa da saygı duyarım eleştiremem

14 Haziran 2006 12:23  mesajın adresini al  
ecrin
ecrin
hayatta değiştirmem.. ben niye değiştiriorum o değiştirsin :)) hem islam son din, başka bi dinden islama geçmek daha mantıklı :p
şaka bi yana da yani, ben de deiştirmem kimse de değiştirmesin.. ha şu da var ki bence farkllı dinlere inanan iki insanın arasında mutlaka sorunlar çıkar.. hadi mutlaka demiyelim, yürütenler var çünkü ama büyük ihtimalle çıkar yani çok zor bişi çünkü.. kendi adıma konuşmam gerekirse ben yürütebileceğimi sanmıorum... hoşgörü meselesi değil yani bu, dinlerin farklı olması demek büyük ihtimalle ülkelerin ve dolayısıyla kültürlerin hiçbiri değilse bile yetiştirilme tarzının çok farklı olması demek... neyse amma uzattım yaa:)

14 Haziran 2006 19:31  mesajın adresini al  
quixotic
quixotic
ne alakası var cağğnım.

14 Haziran 2006 19:38  mesajın adresini al  
the bad one
the bad one
bu dine mi yoksa insana mı dha cok asık olduguna gore degısır yanı degıstırelebılır , dıne olan askın ınsana olandan daha baskınsa degıstırmezsın ama ınsana olan askın dınden fazlaysa degıstırırsın cok gereksız bır baslık bence ... acılmak ıcın acılmıs

14 Haziran 2006 19:48  mesajın adresini al  
banshee
banshee
yok ben kesinlikle inandığım bişeyden vazgeçemem ya da inandığım bişeye inanamaya başlayamam sevgilim bööle istio die. Banane ben onu deiştiririm :P

14 Haziran 2006 19:50  mesajın adresini al  
**m€rw€**
**m€rw€**
allah buyuk yarabbım :P

14 Haziran 2006 20:08  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
töbe töbeeeeee

14 Haziran 2006 20:25  mesajın adresini al  
penqü*ş
penqü*ş
asla ve aslaaaaa...

15 Haziran 2006 03:55  mesajın adresini al  
serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
aşkla dinin bi alakası yoktur(gerci alaka kuran da yok ama ) değiştirmesini isteyende istenende başka nedenlerden ötürü bu yola gitmiştir bence.. genede ben herkes kendi kafasına göre takılsını tercih ederdim, tuğce kazaza gelınce bana cok anlamsız, karaktersizce yapılmıs, gerenksiz bi hareket gibi gelsede bi de düşününce abi her zaman adamlar dinimize giricek, Türk olcak yada ismini Türk ismi yapcak diye bişi yok ya, bu sefer de bizden birisi böyle bi deişiklik yaptı o kadar, sallamaya gerek yok

15 Haziran 2006 09:01  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
başımıza taş yagacak valla:PP

15 Haziran 2006 23:00  mesajın adresini al  
niflheim
niflheim
aşk uğruna cinsiyet değiştirmek nasıl olurdu?

16 Haziran 2006 02:05  mesajın adresini al  
ınci
ınci
beni bosaaar:)

22 Haziran 2006 13:09  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
lan dünyayı verirsin sevdiğin için de, dünya değil öte taraf var bu sefer işin ucunda. allah korusun:)

25 Ocak 2007 05:19  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Büyük konuşmayayım;ama asla..Mantığım da bunu emrediyor..

3 Ocak 2008 13:49  mesajın adresini al  
zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
haşaaaa

3 Ocak 2008 13:51  mesajın adresini al  
i_n_c_i
i_n_c_i
herkesin dini kendisine neden degiştireyim ki....

3 Ocak 2008 13:52  mesajın adresini al  
-kudurock-
-kudurock-
tabi ki hyr bn asla ole bişi yapmamm aslaa

24 Mayıs 2008 07:24  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 37
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008