Açıkcası ben değiştirmem yabancıyla evlenirsem onunda değiştirmesini asala ve asala istemem Ama değiştiren varsa da saygı duyarım eleştiremem
14 Haziran 2006 12:23
ecrin
hayatta değiştirmem.. ben niye değiştiriorum o değiştirsin :)) hem islam son din, başka bi dinden islama geçmek daha mantıklı :p
şaka bi yana da yani, ben de deiştirmem kimse de değiştirmesin.. ha şu da var ki bence farkllı dinlere inanan iki insanın arasında mutlaka sorunlar çıkar.. hadi mutlaka demiyelim, yürütenler var çünkü ama büyük ihtimalle çıkar yani çok zor bişi çünkü.. kendi adıma konuşmam gerekirse ben yürütebileceğimi sanmıorum... hoşgörü meselesi değil yani bu, dinlerin farklı olması demek büyük ihtimalle ülkelerin ve dolayısıyla kültürlerin hiçbiri değilse bile yetiştirilme tarzının çok farklı olması demek... neyse amma uzattım yaa:)
14 Haziran 2006 19:31
quixotic
ne alakası var cağğnım.
14 Haziran 2006 19:38
the bad one
bu dine mi yoksa insana mı dha cok asık olduguna gore degısır yanı degıstırelebılır , dıne olan askın ınsana olandan daha baskınsa degıstırmezsın ama ınsana olan askın dınden fazlaysa degıstırırsın cok gereksız bır baslık bence ... acılmak ıcın acılmıs
14 Haziran 2006 19:48
banshee
yok ben kesinlikle inandığım bişeyden vazgeçemem ya da inandığım bişeye inanamaya başlayamam sevgilim bööle istio die. Banane ben onu deiştiririm :P
14 Haziran 2006 19:50
**m€rw€**
allah buyuk yarabbım :P
14 Haziran 2006 20:08
queen of bongo bong
töbe töbeeeeee
14 Haziran 2006 20:25
penqü*ş
asla ve aslaaaaa...
15 Haziran 2006 03:55
serkan a.k.a deja`vu
aşkla dinin bi alakası yoktur(gerci alaka kuran da yok ama ) değiştirmesini isteyende istenende başka nedenlerden ötürü bu yola gitmiştir bence.. genede ben herkes kendi kafasına göre takılsını tercih ederdim, tuğce kazaza gelınce bana cok anlamsız, karaktersizce yapılmıs, gerenksiz bi hareket gibi gelsede bi de düşününce abi her zaman adamlar dinimize giricek, Türk olcak yada ismini Türk ismi yapcak diye bişi yok ya, bu sefer de bizden birisi böyle bi deişiklik yaptı o kadar, sallamaya gerek yok
15 Haziran 2006 09:01
queen of bongo bong
başımıza taş yagacak valla:PP
15 Haziran 2006 23:00
niflheim
aşk uğruna cinsiyet değiştirmek nasıl olurdu?
16 Haziran 2006 02:05
ınci
beni bosaaar:)
22 Haziran 2006 13:09
peter pan
lan dünyayı verirsin sevdiğin için de, dünya değil öte taraf var bu sefer işin ucunda. allah korusun:)
25 Ocak 2007 05:19
aslan67
Büyük konuşmayayım;ama asla..Mantığım da bunu emrediyor..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4333
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!