ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > aşk uğruna din değiştirilir mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

doctor_boy
doctor_boy
BU sene bir manken, Tuğçe aşkı uğruna din değiştirdi, bence çok saçma, eğer sadece aşk için değil de mantığı onu gerektirseydi onun için din değiştirseydi benim ve kimsenin bi söz söylemeye hakkı olmazdı zaten yine bi şey söylemek yanlış ama olaya genel bakarsak, bence aşk uğruna bütün inandığım değerlerden vazgeçmem herhalde, beni kabul ediyorsa inandıklarımla kabul etsin. ama sizce kutsal değerlerinizi aşk uğruna değiştirir miydiniz? çoğunluk ne düşünüyor merak ediyorum
13 Haziran 2006 23:42   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
saçmalıın dik alası
13 Haziran 2006 23:51   mesajın adresini al  

doctor_boy
doctor_boy
ney saçmalıın dik alası değiştirmek mi? benim bunu tartışmaya açmam mı?
13 Haziran 2006 23:53   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
deiştirmek senın tartısmaya acman sacmalık deıl cunku yapan ınsanlar var o yuzden tartısma konusu olması normal bence
13 Haziran 2006 23:55   mesajın adresini al  

ma
ma
aşk ugruna kendine ait onemli unsurlari deistirirsen artik kendin olmazsin. eger inandigin din snn icin cok fazla bir onemi yoksa deistir o zmn bsy farketmez. ama eger ki benm inancim cok onemliyse ve onu deistirmeye calisilirsa o zmn dur derim. ya beni boyle kabul et ya da yolun acik olsun.
13 Haziran 2006 23:56   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
beyın yok ya bu mankenlerde,cumhurıyetın ne zaman kuruldunu bıle bılmıolar,dolayısıyla kısılıkte yoktur dınınıde deıstırırler bole
14 Haziran 2006 00:12   mesajın adresini al  

nefertari
nefertari
din değiştirmesine bir şey diyemem ama beni rahatsız eden hemen boynunda haçla gazetecilere poz vermesiydi...
14 Haziran 2006 00:15   mesajın adresini al  

erdinç
erdinç
tuğçe haçla da güzel.
14 Haziran 2006 00:16   mesajın adresini al  

palali
palali
Dinimi değiştirmemi isteyen biriyle ne işim olurki?
14 Haziran 2006 00:19   mesajın adresini al  

erdinç
erdinç
tuğçe istesin adımı değiştiririm.
14 Haziran 2006 00:20   mesajın adresini al  

eudomania
eudomania
bull shit
14 Haziran 2006 00:24   mesajın adresini al  

kurbağabacağı
kurbağabacağı
aşk uğruna neden din değiştirilsin ki? eğer böle bişey yapılırsa demek ki önceki inanılan şeye aslında hiç inanılmamış demektir. bu insanın kendisine kalmış bişey. yani kişiye göre değişiyor. inancı sağlam olan değiştirmez ama öylesine, laf olsun diye, gerçekten inanmadan bir dine ait görünenler dinlerini değiştirirebilirler. burada dinler arası bir kıyaslama yapmak istemiyorum ama bence aşk uğruna İslamiyet'e geçmek güzel bişeydir. İslamiyetten başka dinlere geçiş yapılmaması, İslamiyet'in gerçek manada anlaşılması dileklerimle..
14 Haziran 2006 00:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008