ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bugün eskişehirde son günümüz ,belki başka şehirlerde başka isimler içinde aynı son vardır...Neyse geçelim bunları.
2.sınıfta bitii,dile kolay eskişehirde 2 sene bitti,2 senelik anılar,arkadaşlıklar girdi tatile...
Ben hepsinin,herkesin yüzlerini düşünüyorum ve özlemek geliyor aklıma bir şeyleri...
Kimsenin aklına gelmiyor mu,seneleri özlemek?
13 Haziran 2006 02:20
smirnoff
walla ben duygulandım be gokhan ama dur bakalım daha beraber ne 2 seneler war onumuzde
sana gule gule yaz okulunda burda olucam ben böhüüüüüüüüüüüüü
ii tatiller
mezunlarda insallah istedikleri yerlere gelirler
14 Haziran 2006 04:01
buket
her geçen senede daha kenetleniyoruz gökhancım.peki ya son gün geldiğinde yani okullarımız tamamen bitip evimize dönme vakti gelip çattığında...şimdiden bunları düşünmemek en iyisi sanırım.daha 2 senemiz daha var.belki çabuk geçer o da diyeceksiniz.ama insan ömrü kısacık değilmi zaten.önemli olan baki kalabilen dostluklar.tüm çabamız bunun için olmalı.dostluklarımızın dostlarımızın kıymetini bilelim.yaşlanıp geriye baktığımızda geriye güzel hatıralar bırakalım.bence asıl önemli olan bu gökhancım sen ne dersin
14 Haziran 2006 13:19
haltunkaynak
elweda eskişehir.
mutlaka daha sonra eşim ve cocuklarımla ziyaretine gelicem.
22 Haziran 2006 01:36
haltunkaynak
:D
22 Haziran 2006 11:02
smirnoff
ulem su gıbı gectı tatıl yaz okuluna geldık
hamdı arayı sogutmayalım yaa
26 Haziran 2006 01:31
smirnoff
son gun olmucak bu gıdısle bıze:D
21 Temmuz 2006 01:11
max.j.one
4 sene önce öğrenci olarak geldim eskişehire dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık bizler bu şehirde. O bizim kahrımızı çekti bizler onun. Eğlenceyi doruk noktasında yaşadık hep beraber. Anılarımı çizdim ben bu şehr,n sokaklarına, kampüsteki migrosun karşısına, adalara, doktorlara, barlara.
Aslında eskişehirli olmama rağmen öğrenci olarak ayrılmak çok koyuyor insana.
Bekle beni eskişehir emekli olduğumda yine seninle olacağım. Ve burda yaşadıklarımı asla unutmayacağım. Arkadaşalrımı sokaklarını okulumu işimi sen hep adın gibi eski kal güle güle.
21 Temmuz 2006 14:08
smirnoff
güle güle abı sende hep bole gusel kall
21 Temmuz 2006 21:34
denias
:)valla bakın 3 olduk ben simdiden bitti diorum,nese umarım her seyin uıstune keske sunuda yapsaydım demeyecegimiz yıllar olmustrur ve olacaktır(ki biliorum imkansız bu)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.