gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - Son gün...
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
 Yazar: Mesaj:
denias
denias
Bugün eskişehirde son günümüz ,belki başka şehirlerde başka isimler içinde aynı son vardır...Neyse geçelim bunları.
2.sınıfta bitii,dile kolay eskişehirde 2 sene bitti,2 senelik anılar,arkadaşlıklar girdi tatile...
Ben hepsinin,herkesin yüzlerini düşünüyorum ve özlemek geliyor aklıma bir şeyleri...
Kimsenin aklına gelmiyor mu,seneleri özlemek?

13 Haziran 2006 02:20  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
walla ben duygulandım be gokhan ama dur bakalım daha beraber ne 2 seneler war onumuzde

sana gule gule yaz okulunda burda olucam ben böhüüüüüüüüüüüüü

ii tatiller

mezunlarda insallah istedikleri yerlere gelirler

14 Haziran 2006 04:01  mesajın adresini al  
buket
buket
her geçen senede daha kenetleniyoruz gökhancım.peki ya son gün geldiğinde yani okullarımız tamamen bitip evimize dönme vakti gelip çattığında...şimdiden bunları düşünmemek en iyisi sanırım.daha 2 senemiz daha var.belki çabuk geçer o da diyeceksiniz.ama insan ömrü kısacık değilmi zaten.önemli olan baki kalabilen dostluklar.tüm çabamız bunun için olmalı.dostluklarımızın dostlarımızın kıymetini bilelim.yaşlanıp geriye baktığımızda geriye güzel hatıralar bırakalım.bence asıl önemli olan bu gökhancım sen ne dersin

14 Haziran 2006 13:19  mesajın adresini al  
haltunkaynak
haltunkaynak
elweda eskişehir.

mutlaka daha sonra eşim ve cocuklarımla ziyaretine gelicem.

22 Haziran 2006 01:36  mesajın adresini al  
haltunkaynak
haltunkaynak
:D

22 Haziran 2006 11:02  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
ulem su gıbı gectı tatıl yaz okuluna geldık

hamdı arayı sogutmayalım yaa

26 Haziran 2006 01:31  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
son gun olmucak bu gıdısle bıze:D

21 Temmuz 2006 01:11  mesajın adresini al  
max.j.one
max.j.one
4 sene önce öğrenci olarak geldim eskişehire dün gibi hatırlıyorum. Neler yaşadık bizler bu şehirde. O bizim kahrımızı çekti bizler onun. Eğlenceyi doruk noktasında yaşadık hep beraber. Anılarımı çizdim ben bu şehr,n sokaklarına, kampüsteki migrosun karşısına, adalara, doktorlara, barlara.

Aslında eskişehirli olmama rağmen öğrenci olarak ayrılmak çok koyuyor insana.

Bekle beni eskişehir emekli olduğumda yine seninle olacağım. Ve burda yaşadıklarımı asla unutmayacağım. Arkadaşalrımı sokaklarını okulumu işimi sen hep adın gibi eski kal güle güle.

21 Temmuz 2006 14:08  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
güle güle abı sende hep bole gusel kall

21 Temmuz 2006 21:34  mesajın adresini al  
denias
denias
:)valla bakın 3 olduk ben simdiden bitti diorum,nese umarım her seyin uıstune keske sunuda yapsaydım demeyecegimiz yıllar olmustrur ve olacaktır(ki biliorum imkansız bu)

1 Ekim 2006 14:01  mesajın adresini al  
bilmemanlamam
bilmemanlamam
bu okul bitmezzz:D

3 Ekim 2006 17:21  mesajın adresini al  
cuneight
cuneight
bakalım mezun olabilcez mi biz..

4 Ekim 2006 00:33  mesajın adresini al  
cuneight
cuneight
herkes oluo bizde oluruz herhalde...

4 Ekim 2006 00:33  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008