insan herşeyi sever..mesela ben çayı seviyorum.. ama bi erkeğe duyduğum büyük sevginin adı aşk bence.. öle anlık yaşanan şeyler hoşlanma olur elektrik olur ne biilim..ben onlara aşk demiyorum.. aşk uzuuun emekler getiren karşılıklı paylaşımın yaşandığı sevgi süreci.. ama herkesle büyük bi aşk yaşanmıo ne yazıkki :)
25 Ocak 2007 16:18
requem
aşk kısa sürer ama sevgi çookkkk daha uzun..
26 Ocak 2007 16:06
sundancekid
şöförsen bas gaza aşıksan vur saza
27 Ocak 2007 14:26
suataltintas
bir anda asık olur insan zamanla tükenir içindeki ates fakat zamanla sever insan giderek rutinleşir gerçek.(püff ne yazdım ama :)
27 Ocak 2007 16:12
tilda
sevgi emek ister zaman içinde gelişir,aşk nankördür bianda gelir ve gidebilir..
27 Ocak 2007 16:24
sarı
aşk ,sürekli kalp çarpıntısı..benim kalbim o kadar çarpmaya dayanamaz...ben böle cici ,sak sakin seweyimmm...yoksa hepkalp çarpıntısı tuhaf bişi olsa gerek!!!
27 Ocak 2007 19:49
ayti
aşk bazen ggelip geçicidir.ama seversen, sevdan bi ömür seninledir.
28 Ocak 2007 03:52
üstteki
o zamandan bu zamana değişmişim biraz
üstteki demis ki:
aşık olmak kolay kolay gerçekleşmez ama ben herkesi severim =)
131 Ocak 2008 02:27
' işte o benim
hey gidinin
31 Ocak 2008 02:31
aburcuburcu_
yokk deildirr kırıştırıp kırıştırıp ben sana aşık olmadım kii hiçç hoşlandımm sadece dien öküzler oldukça da olmaz zaten
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/432
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.