ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Aşık olmakla Sevmek aynı şey mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

biyolokum
biyolokum
bagımlılık senin ki... aşık olmamış birimiyim yoksa aşık oldum haberim mi yok ya da olmalıyımmı olmamalıyımmı..
18 Eylül 2006 01:10   mesajın adresini al  

abbas
abbas
ooo abi kalın geldi :))
18 Eylül 2006 01:11   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
dur sen daha neler gelecek
18 Eylül 2006 01:12   mesajın adresini al  

abbas
abbas
sigarayı ben tamamen örnek olsun diye sıktım, yoksa şimdi istesem bırakırım.. siz dışa değil, içe bakın.. sorulan soruya.. çukulatadan sonra, sigara yerine sevgili mi deseydim.. yemeden duramıyorum diye :)
18 Eylül 2006 01:12   mesajın adresini al  

arozzy
arozzy
herkes aşık olamaz ya keşke herkes olsa o acıyı çekse=))
18 Eylül 2006 01:57   mesajın adresini al  

ilkayceyhan
ilkayceyhan
gergedanla hipopotam aynı şey mi????
18 Eylül 2006 10:33   mesajın adresini al  

ilkayceyhan
ilkayceyhan
o zaman aşkla sevgi de aynı şey deildir.... (düz mantık =:-P)
18 Eylül 2006 11:12   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
bu da soru mu?
18 Eylül 2006 11:38   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
evet
18 Eylül 2006 12:09   mesajın adresini al  

celitons
celitons
aşk heyecandır ilişkinin en doruk anlarıdır ama daa soora onu sevmeye baslarsan asık deilsindir heyecan yoktur alıskanlık vardır hep asık olup kalsan cok daa ii olur bence
18 Eylül 2006 12:18   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
sevgi daha olgun donemi aşkın derler...o zaman sokakta gordugun kediye olan sevgin olgun mu oluyo!?uf karışık bunlar..
 1   18 Eylül 2006 12:26   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Sevmek vardır birde sevmek vardır. Ben annemle babamı sevdiğim gibi kalkıp köpeğimi sevmem, ben sevgilimi sevdiğim gibi sevgilimi sevmem. Aşk işte karşı cinse duyulan bir duygu, belkide tapma derecesine, onun kusurlarını görmessin, alttan alırsın,mantıksız olursun, işte bu aşktır efendim. Sonra bu aşkta zamanla mantık işlemeye başlar, karşındaki insanın kötü taraflarınıda görmeye başlarsın eğerki ilgin devam ederse, için hala sızlarsa ona baktığında işte sen seviyorsun demektir. Yoksa 80 yaşında bir dede,karısının mezarı başında hergün ağlamaz 1 yıldan beri. Aşk çabuk atlatılır ama sevgi öyle mi?
18 Eylül 2006 12:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008