| |
sod
|
aşık olamkla sevmek farklı şeyler ama arasındaki sınır çok ama çooook ince aynı duyguları yaşamaya bile neden oluyor eğer tam karar verilmediyse duygulara... Dikkatli olmalı kişi eğer karar yanlışsa karşı taraf bunu senden önce bilerek seni terketmeli... :P
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
ma
|
Kesinlikle deil. Aşık olmak deli gibi dalgalı bir denizeee küçük bir kayıkla pervasızca yol almaya çalışmaktır. Sevmek ise dingin sularda kocaman bir gemiyle demir almaya çalışmaktır.
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
üstteki
|
peki ya o dolabın kötü yanlarını farkedememişsek.. O zaman dolaba aşık mı olmuşuz demektir = )
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
erdinç
|
ya bu şairaneliğinize bayılıyorum hepinizin. ben niye böyle değilim :(((
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
abbas
|
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
biyolokum
|
valla ben yorum yapmıom esra ve merve açıklamışlar olayı:D
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
üstteki
|
Ya ben niye alıntı yapmaya üşeniyorum..
Erdinç yaratıcı bi gençsin, biraz uğraşsan yaparsın,ben sana inanıyorum, Erdem sen aştın bu işleri diye biliyordum (:
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
ma
|
aşk çok tutkulu bir şey ama sevmek çok monoton...
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
kurbağabacağı
|
aşk geçicidir ve sevgi uzun sürede aşktan daha üstündür..
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
ma
|
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
şahsen ben aşık olunca daha salak oluyorum. gerizekalı da denilebilir.. aptal embesil vs... sevince zeka pırıltımı koruyabılıorm :P
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
üstteki
|
aşk gökkuşağı,sevgi yağmur gibidir,gökkuşağının oluşması için yağmur gereklidir, ama her yağmurdan sonra gökkuşağı oluşmaz..
Ya acayip şeyler uydurabiliyorum..
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
ma
|
ben aşkı tercih ederim her koşulda. çnkü sevmeye başlayınca ben annemi de seviyorum, kediyi de seviyorum, doğayı da seviyorum. farkı kalmıyor yani...
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
tamam o zman siiz aşkı yaşayabileceginiz kişiye duyabılecegınız sevgi iç.in yeni bir terim bulmaya davet ediyorum sayın merve hanım
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
gregory house
|
bu soruya şu sorularla cevap bulmak isterim
aşık olduğunu nasıl anlarsın sevdiğini nasıl anlarsın?
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
eudomania
|
aşk bir anlıktır sevgi her zaman..
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
üstteki
|
ya Esra nın yorumunun hemen altına çıkar diye alıntı yapma gereği duymadım araya başkası girdi,ondan öyle oldu işte..
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
erdinç
|
o kadar uyardım yazışmayın buradan diye..
|
|
~ 810 gün
|
|
| |
gregory house
|
ya erdinçe hak veriyorum lutfen kumrular başka yerde guklasınlar :P
|
|
~ 810 gün