eger bırını sewıosanız ıste sole hoslanıosanız bole asıksanız bole olur yok saplantı weya tutkuysa sole olur dıe..
kısacası hepsı farklıdır ask kordur anlamazsınız sevmek daha yavandır...
17 Nisan 2008 05:23
ivy
değil
başlığa hitaben
7 Nisan 2008 08:22
böğürtlenlim :)
sabahın köründe kantindeim ve karşılaştıım başlıklara baka :) başıkların çoğunda aşk var:)bencede aşk ve sevgi aynı şey deildir ve aşağıda yazanlara kesinlikle katılıorum aşık olmaktansa sevmeyi tercih ederim.aşk geçici bi tutkudur.ama sevgi senle bi ömür boyu yaşar.
damla demis ki: aşkla sevmek çook farklıdır...sevmek,sevgi yani zaman ister emek ister yüreek ister! ama herkes aşık olabilir he ran her saniye...zamanı yoktur.emek siştemez.anlıkdır olay.ama sevgi daha öte bişidir.gözünü kör etmez.için huzur dolar sakinsindir.ama aşk ölemi...
üstteki demis ki: aşk gökkuşağı,sevgi yağmur gibidir,gökkuşağının oluşması için yağmur gereklidir, ama her yağmurdan sonra gökkuşağı oluşmaz..
Ya acayip şeyler uydurabiliyorum..
16 Nisan 2008 13:21
hodoro
ikiside boş işler :P ya ark.lar ben nie offline olup duruorum yaaa :S
16 Nisan 2008 13:28
max.j.one
ikisi de delikanlıyı bozar
16 Nisan 2008 13:37
phaloe
sevgi;ömürlüktür..annemi severim ben mesela..karşılıksız çıkarsız iç güdüsel olarak..
sevgi seninle sonsuza kadar gider.. birine aşık olduğunda onu önce insan olarak seviyorsan aşk bitsede o sevgi seninle gelir..
sevgi kırmaz ve üzmez insanı..insancıldır,kinci değildir,bencil hiç değildir
karşındakinin mutluluğu için herşeyi verirsin nerdeyse..o mutlu olsun istersin..
sevgi herşeyi sarar..
aşka gelince;o bencilcedir..insan sadece kendini düşünür..karnındaki lanet olası ağrıdan kurtulmak için herşeyi yaparsın ölümü bile denersin
yani hem kendine hem karşındakine zarar verirsin
o beni sevmesede benim yanımda olsun dersin
aşkın ömrü kısadır..bir anda başlar bir anda biter
aşkla nefret arasında çok ince bir çizgi vardır..oysa sevgiyle öyle değildir..birini seviyorsan sana ne yaparsa yapsın seversin
ama aşık olduğundaki o güç nefrete dönerse dünyayı bile yakabilirsin
10 Mayıs 2008 20:41
_ortakantinci_
ben de bunların ayrımına varamadım henuz..en iyi öğrenme şekli yaşayıp öğrenmek :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/432
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.