gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - Aşık olmakla Sevmek aynı şey mi?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
damla
damla
aşkla sevmek çook farklıdır...sevmek,sevgi yani zaman ister emek ister yüreek ister! ama herkes aşık olabilir he ran her saniye...zamanı yoktur.emek siştemez.anlıkdır olay.ama sevgi daha öte bişidir.gözünü kör etmez.için huzur dolar sakinsindir.ama aşk ölemi...

2 Kasım 2005 23:13  mesajın adresini al  
.:b.r.c:.
.:b.r.c:.
çook farklı yaaa.. sokaktakı kopegı bıle seversın ;)

1 defa alkışlanmış (1)  3 Kasım 2005 00:09  mesajın adresini al  
tufan
tufan
a$k bile bile aci cekmek olsa gerek. Sevgi ise aci cekmemek icin gösterilen gayret.

3 Kasım 2005 03:00  mesajın adresini al  
şekip
şekip
Ölümden sonrasına inanmayanlar için (tüm ilahi din mensupları ve reenkarnasyon ve benzeri olaylara inananlar hariç) bu hayat olup bitecek herşeydir, o yüzden de bir insanı bir ömür boyu sevebilmek gerçek aşktır. Gelleri gitleri elbette olacaktır, çünkü insan elinde olmayan şeylere karşı tutumunda bile tutarlılık gösteremezken, elindeki şeylere karşı dengeli olmakta güçlük çekebilir. İnsan düşündükçe karşısına sürekli iki, üç veya dört yol ağızları çıkacaktır, ama gerçek aşık bu yollardan hep aşkıyla yürümeyi seçendir. Sevgili için ölmek de perçinleme babında gerçek bir aşk göstergesi olabilir.

Aşık olmanın hastalıklı bir tutum olması fikrine katılıyorum Ozan.

Dünyada konuşmaktan çok hareket halinde olmayı tercih eden veya yapısı itibariyle buna mecbur kalan taraf erkeklerdir. Erkek aşkı yaşar. Kadın genelde eylemsiz kalır, aşkı hisseder. Bu sebeple aşk doğası itibariyle erkeklere yakın bir kavram olabilir. Eski eserlere baktığımızda ne görelim, hep erkek görür aşık olur, sonra kız da aşık olur. Erkeklerle kadınların toplumlardaki yeriyle de oldukça alakalı bir vaziyet bu. Günümüz kadınından da zincirleri kırmak adına yağmurda koşup yerlerde sürünmeyi, kıskandığı kızlarla yumruk yumruğa (saç başa da olur) dövüşmeyi ve benzer saçmalıkları yapmasını bekliyoruz.

9 Kasım 2005 04:45  mesajın adresini al  
atalay
atalay
mertcim bu nasıl soru ya. sınav gecesi beynin sulandı herhalde. :D

16 Ocak 2006 00:56  mesajın adresini al  
giz
giz
HAIRRRR KESİNLİKLE BEN HİÇ aşık olmadım ama sewdim ama aşık olan arkadaşlarım war we farkı belli oluo we sewgi de mantıkda çalışıoo aşkda gördüğüm kadarıyla çalışmıo:P

16 Ocak 2006 00:59  mesajın adresini al  
semihozmen
semihozmen
ozlem sallama simdi-caglayan:)

16 Ocak 2006 01:55  mesajın adresini al  
bad religion
bad religion
onu bilmem ama aşk yapmak=sevişmek...

25 Ocak 2006 22:30  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
hayır deil farklı şeyler.

25 Ocak 2006 22:32  mesajın adresini al  
tuba
tuba
aşkla sevmek birbrinden farklı şeylerdir!!! önce hoslanırsın sonra sevrsin ve sonrada aşık olursun... aşk bir sure sonra yerini alışkanlığa bırakır ama sevgi kalır!! sevginin bitmesi çok zordur ama aşk değişir.....

26 Ocak 2006 11:40  mesajın adresini al  
tk
tk
değiL..

29 Ocak 2006 23:29  mesajın adresini al  
iksir
iksir
ya sewmek cok zor, zaman gereklı kolay degil, ama ask daha kolay küt diye ne oldugunu anlamadan oluverir, sevgi seni üzmez, yıpratmaz, ama ask herseyi yapar,üzer, aglatır,yıpratır,çıldırtır, hiç yasamadıgın alısık olmadıgın duyguları hissettırır sana

29 Ocak 2006 23:49  mesajın adresini al  
root
root
farklı şeyler

3 Haziran 2006 12:02  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
aşık olmak kolay kolay gerçekleşmez ama ben herkesi severim =)

3 Haziran 2006 12:13  mesajın adresini al  
penqü*ş
penqü*ş
diil tabii ki aynı şey.aslında bi kaç kişi karşındakini tanımadan da aşık olrsun fln demiş bence o da yanlış yani.insan karşısındakini tanmadan ondan sadeçe hoşlanır bana göre ama aşık olmak için de bişiler paylaşmak ggerekir.ve biçok kişinin dedii gibi bence de önçe aşk gelir sonra yerini sewgiye bırakır.aşık olduu zaman insan napçaanı şaşırır,bööle bi afallar önce ama kişiler zamanla birbirine alıştıkça o sewgiye döner ki bence bu çok daa kalıcı ve güsel bişi.mesela ben 30-40 senedr evli olan bi çiftin birbirine haala aşık olduuna inanamam ama kesinlikle sewgi vardr ortada.

3 Haziran 2006 14:33  mesajın adresini al  
sod
sod
aşık olamkla sevmek farklı şeyler ama arasındaki sınır çok ama çooook ince aynı duyguları yaşamaya bile neden oluyor eğer tam karar verilmediyse duygulara... Dikkatli olmalı kişi eğer karar yanlışsa karşı taraf bunu senden önce bilerek seni terketmeli... :P

4 Haziran 2006 22:51  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
peki ya o dolabın kötü yanlarını farkedememişsek.. O zaman dolaba aşık mı olmuşuz demektir = )

4 Haziran 2006 22:54  mesajın adresini al  
erdinç
erdinç
ya bu şairaneliğinize bayılıyorum hepinizin. ben niye böyle değilim :(((

4 Haziran 2006 22:54  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
valla ben yorum yapmıom esra ve merve açıklamışlar olayı:D

4 Haziran 2006 22:56  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Ya ben niye alıntı yapmaya üşeniyorum..
Erdinç yaratıcı bi gençsin, biraz uğraşsan yaparsın,ben sana inanıyorum, Erdem sen aştın bu işleri diye biliyordum (:

4 Haziran 2006 22:57  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008