ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > ortakantin.com > Gruplar + mesaj panoları sistemi yenilendi..

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ortakantin.com
ortakantin.com
Merhaba... !

grupların kullanım kolaylığını ve aktifliğini çok artıracağını düşündüğümüz yeni sistemi uygulamaya geçirdik.. Bu yeni sistem ile ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz (aynı gruplara üye olduğunuz) arkadaşlarınıza çok hızlı bir şekilde ulaşacaksınız..

Artık üye olduğunuz grupların mesaj panolarına yeni mesaj geldiğinde bu size özel olarak saklanacak.. Siteyi kullanırken sanki özel mesaj almış gibi sol taraftaki menüde uyarılacaksınız ..

örnek olarak. . "3 güncel grup" yazacak.. bu da üye olduğunuz 3 grubun mesaj panosuna yeni mesaj atılmış ve siz bunları okumamışsınız anlamına geliyor.. Siz o grupların mesaj panolarına girip mesajları okuyunca bu uyarılar otomatik olarak silinecek..

Gruplar kısmına girdiğinizde mesaj panosu en son mesaj almış olan grup en başta çıkacak..

Uyarının kaybolması için grubun mesaj panosuna girmeniz lazım..

Eğer bir grubun üyeliğinden çıkmak isterseniz Gruplarım sayfasında grubun adına tıklayın ve grubun ana sayfasından "Üyelikten Çık" a tıklayın.. Böylece o gruba gelen mesajlar için uyarılmazsınız..

Teşekkürler
10 Haziran 2006 23:47   mesajın adresini al  

ortakantin.com
ortakantin.com
Ek olarak,

"forumlar" kısmındaki güncel başlıklar ve en son açılan başlıklar kısayolunu kaldırdık. her üyenin kendi ilgi alanındaki forumları takip edeceğini ve başlıklarda oluşan kirliliğin bu yolla azalacağını düşünüyoruz.

Bu durum başlıkları sıcağı sıcağına takip etmenizi zorlaştıracaktır, fakat çok mesaj olacağına az ama yerinde mesajlar olmasını istedik. Bu durum ayrıca sitenin bant genişliğini ve veritabanını rahatlatacaktır..

Güncel mesajları nasıl takip edebilirim:

siteye girdikten sonra ana sayfadaki forumlar hızlı menüsü ile ilgilendiğiniz kategoriye geçebilirsiniz.. güncel başlıklar yukarıdan aşağı sıralı durumdadırlar..
11 Haziran 2006 00:23   mesajın adresini al  

ortakantin.com
ortakantin.com
Yukarıdaki menüde bulunan "forumlar" kısmında ise mevcut forum başlıklarını ve bu başlıklara atılmış toplam mesaj sayısını, toplam başlık sayısını, ve en son atılan mesajı görebilirsiniz..
11 Haziran 2006 00:24   mesajın adresini al  

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
hakkaten yaa nolmuş böle
11 Haziran 2006 00:47   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
bence bu gruplar olayı fena olmuş, çünkü çok gruba üye olan insanlara her mesaj geldiinde kendi profillerinde gereksiz bi kalabalık olcak... ayrıca bazen grup panolarında bile geyik dönebilo ve mesela ben okumak istemiorm ama buna rağmen bana mesaj gelmeye dewm etcek. grup başına '15 güncel grup' alma uyarım bile olablr oluşan geyiğe göre, eski sistem daha iiydi bence.
11 Haziran 2006 01:17   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
az ama yerınde msj olsun dıosunuz da yanı bu esıttır ınsanlar sıteden sousunda az gırsın dolayısıyla az msj atsın gıbı bı zıhnıyet yanı.sonucta ınsanlar ortakantıne geyık yapmaa desarj olmaya kaynasmaa gırıo,öz muhabbet yapmaya deıl,oyle olsa geyık dıe bı konu baslıı da olmamalıydı...
11 Haziran 2006 01:56   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
ben de yatar uyurum boyle takıp edemıorum hıcbısey hevesımde kactı yanı,ıı geceler ortakantın genclıı
11 Haziran 2006 01:59   mesajın adresini al  

tbc
tbc
afedersin ortakantin ama bu ne la.. ne zevki kalmış bu işin.. bi günlüğüne girip kendi alanımdaki forumlara yorum yaparım ve işim biter bu siteyle o zaman.. bence eskisi daha ii beu..
11 Haziran 2006 03:01   mesajın adresini al  

atalay
atalay
boyle çok iyi olmuş.
boylece geyikler de biraz azalma olacaktır.
arkadaşlar geyik güzel bişey tamam ama çok abartıyoruz ya..
11 Haziran 2006 03:49   mesajın adresini al  

tbc
tbc
la aşk sevgi böcek çiçek zart zurt konuşmaktan başka ne yapılıyo bu sitede.. koyim öyle muhabbete ben.. bi tarzı vardı böyle olmadan önce.. neyse.. siz bilirsiniz..
11 Haziran 2006 04:18   mesajın adresini al  

denizzzz
denizzzz
aşk sevgi vs vs konuşanlarla dalga geçenlerin en başında sen yok muydun?
11 Haziran 2006 07:01   mesajın adresini al  

denizzzz
denizzzz
çok güzel olmuş sitede 150 gruba üye olan insanlar bile var.. madem takip etmiyeceksen süs olsun diye mi giriyorsun gruba

ayrıca ben 80630da mesela girdim mi müzik forumuna ve birkaç yere daha bakıyorum oradaki yorumları vs okuyorum .. geyiğin cılkı çıktı mı çekilmez oluyor.. burada insanlar her açılan başlığa yorum yazmaya başlamıştı iyi olmuş böyle
11 Haziran 2006 07:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008