ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  Bahçeşehirlilere özel duyuru

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sod
sod
Arkadaşlar önce hepinizin bayramı kutlu olsun. Sonrada okulumuzda kısa süre sonlar yapılacak olan seçimler ve sınavların başlası hakkında ne düşünüyosunuz diye sorayım dedim... Durum nedir, nasıldır. Ne düşünüyosunuz seçimler hakkında ya da adayları tanıyormusunuz?
~ 1038 gün   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
valla adaylardan birisi reklamcılık öğrencilerinden ve hocalarından seçim propogandası için yardım istemiş bayaa bi güldüm:)
sınavlar ne zaman başlıcak haberim yok buarada..:)

sod
sod
abi seçmen listesi fln koymuşlar etrafa ya bahçeşehirde. Akvaryumun önünde seçimler olacak sandık koyacaklar yaw... Abi beno mürekkepten istiyorum ama o olmazsa kullanmama ben oy walla hehehehe... Bu arada sınavlarda yapabileeğimiz tek şey ......... :D boşluğu siz doldurun. Abi içipmi girsek sınavlara geçen sene yapmıştım ben hadi fizik sınavında şortla gelmiştim okula hehehehe... yapalım walla ;)

sirine
sirine
Fatih sen aday olsaydın ya keşke valla ben sana oy verirdim (: üç gün ekstradan tatil var diye dayadılar sınavları hocalarımıza en içten dileklerimle nefretimi yollluyorum (: seninde bayramın kutlu olsun dikkat et ağaca falan çarpma arabayla (:
~ 1037 gün   mesajın adresini al  

sod
sod
ağaca girdim altı üstü ağaca zarar verdim diye 45 ytl cezada yedim zaten :S
~ 1036 gün   mesajın adresini al  

j.admin
j.admin
kim seçilirse seç,ilçin..biliyoruz gelenlerin ne yaptığını...
~ 1036 gün   mesajın adresini al  

ahmet
ahmet
seçimler yapılmalı bence biran once sınavlarda baslıo zaten kazım sende arada gel abi okula...
~ 1023 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008