ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Aşkım için zarar vereceğim tek can kendi canımdır.
10 Haziran 2006 18:45
queen of bongo bong
olamazdım heralde
11 Haziran 2006 00:23
erdinç
dünyayı yakarım :P
11 Haziran 2006 00:27
tbc
türkiyeye atom bombası atılmasına razı olur muyuz? böyle bi soruyu 7 yaşındaki bi çocuk sorsa olur.. ama sana olmamış bünyamın.. atom bombası ha.. hmm.. aşk.. hmm.. çiçekler böcekler de ölecekse razı olmazdım.. en azından aşktan onlar kalsın..
13 Haziran 2006 03:52
kucuk bir kiz cocugu
aşk insanın gözünü kör edermiş.. aşık insan herşeyi yapar.. zira nöronları da farklı çalışıyodur zaten..
26 Ocak 2007 14:00
rasskoo
cevabım hayır zati o paris (orlando bloom) ne iğrençti öle tamamen antipatik bi tipti hakketten. mis gibi hektor şehit düştü o uçkuru boğazına tüğümlenesicenin yüsünden :)))))))))))99
29 Ocak 2007 21:43
armin
He çok isterim, bayılırım aşkımın uğruna birsürü insan ölmesine...
doctor_boy demis ki:
paris aşk uğruna binlerce insanın ölümüne neden oldu? siz aşkınız uğruna binlerce insanın ölümüne neden olmak istermiydiniz? mesela aşkınız uğruna türkiye ye atom bombası atılmasına razı olur musunuz?
(1) 29 Ocak 2007 22:41
thecoolhacker
bazı insanlar aşkı bir oyun zannediyor aşkı çıkmak zannediyor
aşk uğrenda ölmektir...
9 Şubat 2007 14:36
madişvili :)
helen de paris de ölmeliydi bence
9 Şubat 2007 14:44
dummy_-variable
Hocam bu söz forum kapatır :):):)
daha ne yazalım
manas demis ki:
paris hakkaten malın en önde gideniydi...
16 Şubat 2007 23:11
mona roza
can bu ya çok tatlıymış,kimse için yapmam bişey..
19 Şubat 2007 03:48
ripcord
- aşkım balayında Paris'e gidelim mi ?
- O da nerden çıktı şimdi (hassittir)
- Paris aşıklar şehri hayaaatımm
- Of peki peki nigar, sen nası istersen(yandık a.q.)
- Aşkımız tescillenir. seni seviyorum aşkıımmmmmmmmm
Yesinler Sizi
Neymiş efendim Paris aşıklar şehriymiş. Bütün dünyanın inandığı külliyen yalanlardan biri.
Bir başka Paris, Helen bacımız aşkına, bu topraklarda yer alan koskoca bir şehrin tarumar olmasına neden olmuş. Bir düşünelim. Zamanında dünyanın en büyük şehirlerinden biri bir aşk adına tarihten siliniyor.
hey gidi hey.
Paris, Truva'nın yanında don lastiği.
Sanayi devriminin sembolü bir demir yığınının altında ne kadar sevişilebilir?
- Paris mi?
-Sevişelim
Ezbere, kulaktan dolma, eğitim ve öğretim sistemsizliği insanın başına neler açabilir? sonu yok.
Güzel sanatları bitiren, diplomanın sıcaklığı henüz sönmemiş yeni yetme sanatçılarımız soluğu Paris'te alıyor.
Ülkemizde sanat yapıtı (var mı acep?) ortaya koymanın yolu sanki Paris'ten geçiyor. İcazet Paris'ten olmalı.
- Paris'e gitmedin mi ?
- Sen çık sanatçı değilsin.
Halbuki bütün bi Paris, iki yüzyıldır dünya düşünce ve sanatının yükünü neredeyse tek başına taşımanın çaresizliği içinde kıvranıyor. Fransa dokunsan ağlayacak nerdeyse. Fransızların ağzı çamur gibi. İki yüzyıldır ne kadar çok düş gördü ve yaşadı adamlar.
Yok efendim neymiş Paris aşıklar şehriymiş. Sanat moda başkentiymiş.
Truva aşkla yıkıldı be.
daha ne sanatı ne martavalı ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4279
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!