ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Oncelikle anneanesini falan arayacaklar icin belirteyim yarin bayram, 2 kasim 2005. Sabah erkenden telefon acin ki, unuttun mu yine esek sipasi demesin.
Parmak basmak istedigim konu ise cok farkli. Ptesi Halloweendi bildigimiz uzere dun de yine ayni koekenli All Hallows Eve kutlandi kimi katolik bolgelerinde guzel dunyamizin. Persembe ise ramazan bayrami, hic bu kadar dini bir hava solumamistim (Pariste sabahin korunde sarhos vaziyetteyken musluman kardeslerimizce camiye goturulmemizden beri)
Ya da bir arkadasin ifadesiyle "agabi ne ilginc degil mi, muslumanlarin, katoliklerin ve cadilarin bayrami ayni haftada!"
Kutlu olsun.
2 Kasım 2005 17:28
lumbri
bayram ziyaretlerinde size haliniz hatrınız sorulduğunda "nerde o eski bayramlar" muhabbeti açarsanız mükemmel bir orgazma ulaşabilirsiniz. ayrıca eve gelen misafirleri çizgili sümerbank pijaması ve atletle karşılamak da bayramın olmazsa olmazlarındandır, veya öyle olmalıdır.
2 Kasım 2005 18:04
şekip
Bayram bugün mü hakaten ya? Üçünde değil mi?
2 Kasım 2005 18:19
lucy luyi
evet şekip doğrusun üçünde..
2 Kasım 2005 18:20
yasin altunkaynak
konya şekeri yenilmeli ve misafirlere tutulmalı. beğenmemezlik edilmemeli. beğenmiyor bile olsak, çok güzelmiş denilmeli.
(bkz : bayram diyince yasinde depreşen düşünceler)
2 Kasım 2005 18:23
yasin altunkaynak
gençlere we çocuklara para werilmeli
gençlere daha çok werilmeli
elde dilen ganimet bayram boyunca çatur ezilerek yenilmeli :D
hala para alabilenler varsa alsinlar oda onemli !!
sahsen ben aliyorum :p
2 Kasım 2005 22:07
yasin altunkaynak
ben hakkaten alabiliyorum ama insan memleketinden çok uzakta olunca alamıyo.
bence keyifli bir olay, mahrum kalmak kötü bi duygu, sadece paradan değil, bayramın kendisini yaşamaktan bile mahrum kaldım :(
2 Kasım 2005 22:13
dilruba
yahudılerınde bısım oruc gıbı tutdukları bır gn var oda bızım ramazanla aynı ana denk geldı hatta akmerkezdekı bazı dkkanlar kapamıslardı bayramları dıye
2 Kasım 2005 22:47
sod
e güsel millet burda birbirinin bayramını kutluyor. Evladım bayram dimi bugün? :P Nerde o eski bayramlar... kucak dolusu şeker sonrada hastanede mide yıkatmaya gitmeler... Nerde o eski bayramlar ah ah... Eskilerden kim kaldıki dimi ama... hehehehe
Hepinizin Ramazan (Şeker) Bayramı kutlu (isteyene mübarek) olsun ;)
En yaşlı kimse onun elini öpelimde bize para versin biraz yaw... Öğrenci adamız para lazım arabanın nos tüplerini dolduracam hehehehe...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/427
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.