çok kolay arkadaş tavsiyesi...mükemmel bi site...en uzun takıldığım site diyebilirim su ana kadar
6 Ağustos 2006 18:47
milena
önce 1.anlama cvp vereyim:)))9 Didem Salmanlı adlı bi zattan örendim.
2.anlamda: Beendim idare eder..Zaman geçirmek için ideal ama bazen baymıyo desem yalan olur:))
6 Ağustos 2006 19:25
denizhan
tüh derya benden önce yapmış o iğrenç espriyi :)
6 Ağustos 2006 19:27
hafriyat
bu başlık 1 kasım'da açılmış,şimdi merak ettim hangi tarihte kuruldu burası acaba?
ben burçin tetik'ten buldum,sonra da güzel buldum.
6 Ağustos 2006 22:20
biyolokum
ortakantini bu sıralar çok ortaya karışık gördüm..
6 Ağustos 2006 22:36
'' i l k o ''
güzel
6 Ağustos 2006 22:37
hoşça kalın...
bilmiorum yaa ortakantin benden ne bekliyor??
en önemlisi ben filozof değilim beynim basar arada bi yazarım şöölee okkalı 2-3cümle kapak olur..
ben baskısız bi ortamda muhabbet etmek istiorum..
eski üyeleri hayata uyarlarsak yaşlı insanlar olarak düşünelim yaşlı insanlar napar kollar yeni nesili önüne taş koymaz yol gösterir çamur atmaz rencide etmez!!
çömez muamelesi yapmak kimseye bişe kazandırmaz vakit kaybıdır yerinde saymaktır!!
başlıklara gelince herkes bi yorum yapıo ortakantin eskisi gibi değil forumların tadı yok falan (bu yorumları yapanların yarısından çoğunun gönderdiği mesaglara bakmanızı istiorum paso boş muhabbet) arkadaşlar herkesin beyni bir basmaz bırakın gençlik eğlensin yaa heleki geyik forumunda yani adı üstünde.. siz neden yürek tüketiosunuz bukadar?bence buda zaman kaybı bunları yazacağınıza bi mantıklı forum daha açılabilir..
herkes istediği yere takılsın kimsenin kafasına silah dayanmıyor her acılan başlığa yazı yazacaksın die..zate kimse msg atmazsa başlık söner unutulur..acanda utanır belki biras ne bilim..
eski kantin değil çünkü bu tip siteler kötü tabirle piyasaya düşünce özlerini yitirirler..
neyse ben diorumki birbirimizi rencide etmeyelim!!
GÜZEL Bİ SİTE DEĞERİNİ BİLELİM.................................................
9 Ağustos 2006 00:47
hoşça kalın...
ha bi de bazıları gerçekten insanları sinir ediyor..
böle uyarı yapanlara falan hak vermeden de geçemiyorum..!!
9 Ağustos 2006 00:50
comandante
Okuldan arkadaşımdan bulmuştum Handecim Kuşum sağolsun o göstermişti. İyi ki göstermiş. Çok çok eğleniyom güzel insanlarla güzel muhabbetler oluyor
9 Ağustos 2006 00:50
hoşça kalın...
banada canımın boğaziçi köşesi yağmurcuğum tavsiye etti iikide etti wala günümün yarısı burda geçio............seni özledim bitanem............................
9 Ağustos 2006 00:52
hafriyat
uzun süredir düşündüğüm ve aslında -ortakantin minimalizmi- diye bir başlık altında işlemeyi düşündüğüm özellikleri burada anlatmaya karar verdim.
ortakantin'i dizayn olarak çok beğeniyorum ve hiç bozulmamasını diliyorum tasarlayanlardan. şimdi saymaya başlayacağım.(seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım gibi oldu,bilen bilir onu)
1-forumlara yazarken smiley özelliği yok,ki çok iyi yoksa bütün mesajlar vıcık vıcık rengarenk bi ton tiple dolucaktı.
2-birden fazla resim koyma özelliği yok,muhteşem bişi bu da,zaten burası forum,fotoğraf albümü değil.
3-imza özelliği yok,ki şahane çünkü imza kısmına abartı resimler rengarenk şeyler koyuyorlar beynim başım bulanıyor bir başlık okurken.
4-alıntı yapmış birinden alıntı yapılamaması -bu tam doğru mu bilemiyorum ama konuşmalar uzadıkça sapsarı olmasını engeller sayfanın aslında,iyi gibi.
gerçi [quote] ile denense olur mu bilmiyorum,neyse.
5-başlıklarda bölünmeye giderek geyik yapmak isteyenlerin veya çılgın altüst oyunlarına doymak isteyenlerin kendi alanlarına konulması.
6-mesaj silme olmaması (pilavdan dönenin kaşığı kırılsın)
7-mahremiyete verilen önemle profilin görülme seçeneklerinin değişmesi.
8-evet çok sıkılıyorum ve uyuyamıyorum.
yani sonuçta ortakantin'in sadeliği ve mantıklı oluşu diğer sitelerden ayrılmasını sağlıyor ve biçime önem veren bir insan olarak benim gözüme giriyor.
bu da böyle bir geri bildirim oldu,afiyet olsun.
9 Ağustos 2006 02:33
kretzsche
siteye nasıl ulaştınız? şeklinde tekrar alalım cevapları..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/423
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.