ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ortakantin'i nasıl buldunuz ?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

rhalez
rhalez
yok herikisine yönelkte cvplar varda ,neyse takmam gereksiz
cvp vermek gerekirse manasız işler dönuo, hoş bi yer die duydum , harbiden öleymiş:)
14 Şubat 2006 22:19   mesajın adresini al  

efsane
efsane
bende google rastladım:))
14 Şubat 2006 22:27   mesajın adresini al  

emir
emir
bi arkadaşıma maslakta afiş vermişler oda yurda getirdi. ordan......
14 Şubat 2006 22:29   mesajın adresini al  

alfonsooo
alfonsooo
japonun biri geldi bak dostum bilgisayar hayvanlar gibi hızlı 50800 Mh biz yaptık dedi, sonra amerikalı atladı siz yaptınız ama biz onu bu hale getirdik dedi bi tane laptop gösterdi.. sonra ordan bizim türk atladı o da bişey mi dedi biz ortakantini yaptık 20 dakkada sana geyik yapmayı ööreti falan dedi rüyamda. bi uyandım hemen gittim ortakantin yasdım sonrası malum ...
biliom çok ş.çk oldu ama o kadar yazdım silesim gelmedi
14 Şubat 2006 22:30   mesajın adresini al  

sln1907
sln1907
İyi buldum, güzel olmuş...
14 Şubat 2006 22:39   mesajın adresini al  

fatma
fatma
ekşisözlükte gördüm
14 Şubat 2006 22:42   mesajın adresini al  

scarabaeus
scarabaeus
Site içerik olarak hoş ama düzen olarak oldukça eksik bence.. Altında ikili geyiklerin dönmediği bir konuya rastlayamadım ben henüz.. Oysa ki forum denilen şey chat sayfası değildir.. Herkes konuyla ilgili fikir beyan eder ardından konuyla ilgili sohbetler edilir ilgili konu başlığı altında.. Ayrıca ilk başlarda forumda arama butonu yok diye söyleniyordum ben kendi kendime lakin şunu farkettim ki arama butonu olsa bile kullanılması imkansız.. Konu başlıkları konularla çok alakasız ayrıca kullanılan yazı dili de arama yapmayı imkansız hale getiriyor.. "v" yerine "w", "ş" yerine "sh", "iyi" yerine "ii" vs.. Kaldı ki arama butonu çok da kullanılmıyor gördüğüm kadarıyla.. Konular da sürekli yanlış yerlere açılıyor.. Öyle işte..

Özetle ortakantin site olarak hoş ama forum olarak çok zayıf bence..

*Ben konunun ilk mesajından siteyle ilgili görüşlerin sorulduğunu anladım ama herkes siteden nasıl haberdar olduğunu yazmış.. Cavebım alakasız olabilir yani ama çok da sorun yaratacağını sanmıyorum.. Hem öyleyse de içimi döktüm işte iyi oldu..
14 Şubat 2006 22:45   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Gamze'ye...

Arasan bulursun ikili geyiklerin dönmediği forumlar, ayrıca dediğin gibi herkes forumla ilgili fikrini beyan etmiştir ondan sonra iş muhabbete dönmüştür o konu üzerinde veya laf lafı açmıştır... sen bak bi foruma ilk mesajı oku, sonra kafanda özgün bi fikir üret, onu yazıya dök mutlaka sana cevap vericek birileri çıkar öyle olunca geyiği bırakıp merak etme...

arama olayını da tamamen, üyelerin yaşadığı özenti hayata bağlıyorum... ortakantin adminleri burda kimsenin annesi babası değildir... Ki onları özentilikten uzak tutucak... Sen yazma öyle açılan başlıklara, ben yazmayayım, biz bi yerde karşılarız zaten senle, düşünen, sayan... ya da bi şekilde belki bi geyikte her zaman da ciddi olacak da değiliz ya...
14 Şubat 2006 22:51   mesajın adresini al  

scarabaeus
scarabaeus
Forumla ilgili fikrini beyan ettikten sonra dahi olsa forum başlıkları altında "naber, nasılsın?" şeklinde muhabbetler geçmez genelde yani en azından benim şimdiye kadar üye oluğum ya da göz gezdirdiğim forumlarda.. Geçerse de ya o mesajlar silinir ya da artık birçok forumda konulara yazılan alakasız mesajların atıldığı ayrı bir bölüm oluşturuldu oraya taşınır.. Ayrıca birilerinin bana cevap verip vermemedi değil mühim olan birileri orda muhabbet ederken benim oraya mesaj yazmamın anlamı kalmaz..

Elbette ki ben hiçbir zaman muhabbetler ya da geyikler olmasın demiyorum demem de mantıksız olur zaten lakin konudışı bölümü altında kişisel sohbetler için fazlasıyla başlık var bence oraların kullanılması daha hoş olur.. Ortakantin adminlerinin ane babalığına gelince elbette ki değiller ki zaten onların uyarmasına da gerek kalmamalı bence ama eğer gerekiyorsa da bu uyarının yapılması forum açısından daha faydalı olacaktır..
14 Şubat 2006 22:57   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Genelde konu dışı forumlarda açılan forumların başlıkları kendilerini geyik olarak belli eder zaten, bunun için yakın zamanda, güncel başlık forumu açıldı zaten.. He insanlar bilmiyorsa neyi nereye yazıcağını, onunla ilgili uyarı geliyor zaten, hadi buyrun bu seferde orta kantin adminleri niye karışıyor muhabbetimize, onlar şu mu diye bir sürü polemik çıkartıyor insanlar... burası bir topluluk, okul gibi... Her türlü insanlar olucak burda, adminlerde ne admini ya bu lafı da hiç sevmedim zaten, site yöneticileri de gördüğü yerde uyarıyı veriyor zaten... Bu uyarı neye göre veriliyor peki, kendi kişiliklerine göre mi ? Hayır, orda yazılan kurallara göre...
14 Şubat 2006 23:11   mesajın adresini al  

scarabaeus
scarabaeus
Ben anlatamadım sanırım tam olarak ama boşver gitsin ben ortakantinle ilgili fikirlerimi söyledim yalnızca.. O yüzden de bence kısmını boldla yazdım zaten.. Ama şöyle de bir nokta var bir forumda üyeler kurallara uymadığı için uyarıldığında yöneticiler neden karışıyor deme hakkına sahip değildir..
14 Şubat 2006 23:15   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Bir çok kişiyi memnun etmek bazen mümkün olmayabilir... Bu her yerde böyledir malesef... Sana katılıyorum; eleştirilerinde haklılık payı var muhakkak-tabi ben işin mercisi değilim yanlış anlama sadece muhabbet ediyoruz- Burası, bize Türk gençliğinin potansiyel durumunu yansıtıyor, benim, senin, onun... İyi yaptın söylerek düşüncelerini, ki bu kadar düzgün bir şekilde; umarım bu herkeze ders olur, üyelere ve yöneticilere...
14 Şubat 2006 23:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008