bu sene muafiyetin kaldırılmasıyla birlikte 311!in alınıp alınmaması bölümlerin vereceği karara bırakıldı.ve bölümler henüz karar aldı mı bilemiyorum.. bilen bir arkadaşımız varsa bizleri de aydınlatsın lütfen###
2 Temmuz 2006 16:27
shibumi
benim acikladigim bizim fakultenin resmi karari. ama kendi fakultelerinizinkine nereden ulasirsiniz bilemiyorum. en saglam kaynak bolum baskani.
3 Temmuz 2006 19:30
kalabal
elektronik icinde secmeli oldu..yerine başka bi secmeli alınacak
6 Temmuz 2006 01:58
ugur
insaat dada secmeli oldu yaz okulunda alanlara gecmis olsun walla :D
9 Temmuz 2006 10:01
onurmetu
çevre?
3 Eylül 2006 22:18
özgür öztürk
metalurji den var mı bilen arkadaşlar? ben almamıştım ders yüküm kaldırmıyodu bıraktım fizik106 yı dc den cc ye yükselttim :) ama çok uğraştıran bi ders bildiğim kadarıyla bi de yoklama var off. toptan literatürden kaldırsınlar bence akşam akşam içim sıkıldı be
10 Eylül 2006 20:29
~balım~
yaa odtünün sayfasında ing bölümünde alacak bölümleri yazmıslar ama bizi bölüm yok ve malesef yine zorunlu neden çünkü fakültenin kendi kararına bırakmışlar saçmalık ötesi bencee öğretmenliğin neyine gerek 311 dersi bknz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4225
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.