belkı bu kısı kotu gun ıcın saklıyordu ve zamanı geldı satıyo heheh
8 Haziran 2006 14:21
kalkınım
bana tangasını satıcak gönüllü arıorum:D:D:D:D:D
muhahahaha!.....
20 Ocak 2007 07:25
godmode
alan kişi giyicek mi onu.. :))
20 Ocak 2007 14:37
vassago
kim bilir ne işlere yaradı o zamazingo .. bence çok seksapelitesi olmayan bi açık arttırma ...
20 Ocak 2007 15:59
true
bende geçende tv izlerken görmüştüm belkide bi çoğunuz da duymuştr maskeli aylin die bi kız yüzünü kapatıp şakır şakır striptiz yapıo tam iç çamaşırınını çıkaracakkn film duruo tamamını izlemek için işte açık arttırmaya sunuyor en son 5 milyar ciwarında bi paraya ulaşmış sanırım bunu da yapma sebebinin ise öğrenci olduğunun ve parasızlıktan artık bıktığını sölüyodu hangimiz tam doru dürüst para alıos ki hepimiz ALLAHA ŞÜKÜRLÜK değil miyiz öğrenci olarak istsnaları sunmuyorum size normal öğrencilerden bahsedom bu insanlar nereye giddio böle yaa
merak edenler için:http://www.maskeliaylin.net/
20 Ocak 2007 17:26
o-m-e-r
benimde bu tür ilgim vat güzel bişi :) kokusu yeter zyahyagha
128 Şubat 2007 19:35
yespeace
ya ben göremedim yaaa:((((
5 Mart 2007 01:21
uniquepuf
CAĞDAŞ(!) turk gencliği..çağdaşlık dedıgınız bok bu ışte...
8 Mart 2007 16:04
aslan67
ilanda son nokta,satacak bir şey kalmamış,don da gitti..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4188
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.