ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevdiğini cok söyleyen erkek sevmiyor mudur?
seviyoruz desek boku cikiyo sevmiyoruz desek neden sevmiyorsun kizlari anlamak zor azizim
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

the_apparition
the_apparition
sewdigini cok sewen erkek sewmiyodur die bi yargı var galibaa bnde buna takıldım bu zamanlarda... bana kadın erkek fikrinizi soyleyin kafayı yiyorum
... kişisel fikir: 1-sewdimi solemessen nasıl anlaşılacak hem soylenmesse uzaklasılıyo di mii?
2-sewdigini solemek o kadar kolay bisi deil de sadece"bu kadar kolay soluyosan yeteri, soledigin kadar sewmiyosun" yorumu sizce cok mu doruu ...
6 Haziran 2006 16:19   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
1-ewet
2-hayır :)
6 Haziran 2006 16:29   mesajın adresini al  

ma
ma
sevdigini soylemeyen erkek eger hareketleriyle de belli etmiyorsa sevmiordur. ama eger uzak iliskisiyse soylemekten baska care yoktur onu da solim. neymis icimden gelmiormus, o kdar rahat soylemezmis falan hepsi "seni sevmiorum" demektir
6 Haziran 2006 16:31   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
hıhı ole dır kesınlık le merve
6 Haziran 2006 16:34   mesajın adresini al  

roland
roland
sıcaklar iyice bastırdı tabi
6 Haziran 2006 16:35   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
ya sevıpte soluoda olabılır,sevmeıpte soluo olabılır ole bı yargıya varılamaz yanı bence.ama eger erkek aldattıysa ya da kotu bısey yaptısa vıcdanı sızladıı ıcın normalden daha ıı davranır ve daha cok sevdını soler
6 Haziran 2006 16:56   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
kesınlıkle arkadaslar artız olan bı erkek sut dokmus kedıe donuosa ya da yumusak oluosa sevdını solemeyen adam solemee baslıosa be carefull
6 Haziran 2006 17:05   mesajın adresini al  

roland
roland
i love you i love youuuuuuuuuuuuuuuuu
do you love me yes i dooooooooooooo
şarkısında gizli bu gizemin cevabı
6 Haziran 2006 17:17   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
ben sana cevap vereyim hemen, evet seviyorum dedigimde ben sahsen gercekten seviyorumdur ama artik daha az sarfetmek gerekiyomus bu cumleyi, cunku ne yapsak yaranamioyruz:)) solesek bi dert solemesek ayri bi dert:))
6 Haziran 2006 20:18   mesajın adresini al  

bİtt®
bİtt®
ben erkekelrin genel görüşünün bu olduuna inanmaya başladım artık.ama şahsen ben ne zaman hissedersem o zaman söylerim.ama öyle saymam mesela.ay bu aralar çok fazla seni seviyorum demeye başladım biraz susayımda azcıkta o söylesin FALAN.YOK ÖYLE BİŞEY YAA.ne zaman hissederse söyler insan.ama kimileri şımarır fln die sölemekten çekinio.onlarıda hiç anlamam zaten
6 Haziran 2006 20:18   mesajın adresini al  

erdinç
erdinç
ne gereksiz meraklar var :)
6 Haziran 2006 20:20   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
"aldatma"dan nefret ederim. ben gercekten kalpten sevdigime bole bisi yapmam.:)
6 Haziran 2006 20:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008