ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Athena - eski & yeni video klipler

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

kretzsche
kretzsche
Bu saatte nereden esti bilmiyorum ama uzun zamandır Athena'nın Skalonga videosunu arıyordum, youtube.com'da athena diye arattım ve bir sürü athena videosu geldi.. skalonga'yı da buldum izledim rahatladım :)

aynı siteden bulduğum diğer videoları da araya küçük yorumlar serpiştirerek sıralıyorum.. şarkı adlarına tıklayıp izleyebilirsiniz videoları..

Skalonga
-
bu parça biz ortaokuldayken çıkan ilk albümlerinin hit parçasıydı.. klip de çok güzeldi .. uzun zaman sonra izledim ve bakıyorum hala güzel duruyor :) ortada dolanan skank yapan tipler.. trompetçi de süpermiş :) insanı heveslendiren, ilham veren bi parçaydı.. yaşımın küçüklüğünden miydi bilmiyorum ama ska diye bişey olduğunu ilk bu parçayla öğrenmiştim

should i stay or should i go - almanya canlı kayıt

köpek - son video klipleri

macera

öpücük
-
bu klibe kılım var biraz.. adam mohawk saçlarla çıkmış saçma sapan sözleri olan bi şarkı söylüyor..

kime ne
-
bu parça son zamanlarda yaptıkları şarkılardan sevdiğim bikaç taneden birisi.. tarzlarını çok değiştirdikleri için kulağıma çok hoş gelmiyorlar artık ama bu parçayı seviyorum

for real - eurovision canlı

for real - video klip
-
valla bu klibi izlememiştim ilk defa demin izledim site sayesinde

athena @ trabzon
-
bu da canlı performans bilmediğim bi parça çalıyolar..
6 Haziran 2006 06:31   mesajın adresini al  

bravado
bravado
walla vadı tebrık ederım usunmemıs etmemısın emegıne saglık... :D
6 Haziran 2006 08:11   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
walla cok gusel wadii ellerine saglık
6 Haziran 2006 15:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008