anlamak istemiyorsa karşı taraf yapacak hiç bir şey yok malesef..
başıma geldi ordan biliyorum..çok şey yaptım anlamak istemedi aptal:((
15 Ekim 2006 15:58
enginee
once telefonunu almanin yollarini arayip bulursun sonra mesajlasmalar baslar bunu takip eden kisa gorusmeler yada yemege davet etmeler (muhabbetin kankaliga sarmasina izin vermilmemli)ee artik sonra da teklif etmek formaliteden baska amaca hizmet etmez :)
15 Ekim 2006 16:24
enginee
Sarap icerken daha romantik ve kolay olur cesaretin azsa ickiyle o da tamamlanir
15 Ekim 2006 16:25
üstteki
sahil yolları olabilir ,manzaralı mekanlar da
27 Nisan 2008 04:46
wex
aşk meşk yalan arkdaşlar
27 Nisan 2008 05:23
kupa kızı
anlaması için zaman harcanmamalı...
'pat' diye söylenmeli kısa ve öz ;)
olumlu ya da olumsuz en azından kafanda soru işaretleri ile dolaşmak sinir bozucu,
bunun için ekstra cesaret gerekiyo belki ama seviyorsa herşeyi göze almalı insan...
27 Nisan 2008 18:44
has kemik-hasnicktir
zaten her şey karşılıklı ise sorun yoktur. sadece gözlerinin içine bakıp elini avcunun içine almak bir şeyleri başlatır, sen ben iken bir anda ''siz'' olursunuz.
27 Nisan 2008 18:47
freeman1903
gözlere bakmak tehlikeli kendini kaptırmaacan rahat olcan sen bişe diecektin diiip ilk teklifi ondan almaya çalişacan ... :D
27 Nisan 2008 18:49
my slaves
sarı sayfalar kullanılabilir kelime başı 2,5 ytl.
1 Mayıs 2008 05:33
bigbang
ilan i ask ediyorum benimle evlenir misin
beraber yaslanmaya bir kalemde soz verir misin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4141
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.