eski erkek arkadaşımla 1 buçuk saat telefonda konuştuğumda ağlamıştım.ama ii oldu bir daha onun için ağlamıycağımı anladım =)
15 Nisan 2006 19:44
back_to_black
zırt pırt duygulanıp aglarım ama şöle hüngür hüngür bi gecen hfta aaladım babannemin tetkikleri temz cıktı die=)
15 Nisan 2006 19:59
*lokum*
TEmiz çıktıysa ne aalıyon yaf...Haa annadım timsah gözyaş...aman pardon sevinç gözyaşları...
15 Nisan 2006 20:12
ınci
en son bugun beceriksizliğime ağladım :)))
16 Nisan 2006 00:01
*lokum*
ne gibim bi beceriksizlik insanı ağlatır ki :S Haa annadım,tabi sınavda bi soruyu çözemezsin sonra hüngür hüngür.. Hı hı tabi doovu evet...
16 Nisan 2006 00:12
abbas
Ağlamasını bilmeyen gözler, gülmesini de bilmez.
16 Nisan 2006 00:55
geminijade
Kendim yüzünden ağlamıştım en son..
16 Nisan 2006 01:00
tuy-q...:)
2 gece önce rüyamda babamı ölmüş gördüm gecenn 5inden akşamki sınava kadar hep ağladım sınavda bile gözlerim doldu.....:(
16 Nisan 2006 01:24
*lokum*
Ya ağlamasın kimse ya gülmesin şu hep gülenler,
Ya kimsede olmasın şu para denen illet,
yada paylaşmasını öğrensin paralı millet... :S Ne alaka :S Ben de bunu duyunca ağlamıştım deyim bari... :)
16 Nisan 2006 01:25
....cadi....
en son ağladığım zman şuan dan 10 dakika önce....özlediğim hemde çok özlediğim ama bir daha asla göremeyeceğim birinin bana aldığı bir demet gülü gördüğüm için...
16 Nisan 2006 03:10
glamdring
[hüzünlü versiyon] Dostum bildiğim bir insanın arkamdan vurmasına ağlarken, o insanın bana "bebek gibi ağlıyo heheheheühühüheeh" demesi üzerine daha bir fazla ağlamamdır.
[mutlu versiyon] Nedenini bilmiyorum tam olarak mutluluktan da değil gerçi ama mezuniyet törenimde kepleri attıktan sonra, havaifişek gösteri için ışıkları kapatmışlardı. O an ağlamaya başlamıştım en son.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/412
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.