en son hotel rwandayı seyrderken ağladım 2gün once
7 Aralık 2005 17:33
top bizi sevmedi
Büyük adam, küçük aşk isimli filmi izlerken ağladığımı hatırlıyorum sanırım geçen yıldı.
Öyle böyle değil hüngür hüngür ağladım.
Tabii arkadaşlarla birlikte izliyorduk filmi, karizmayı fena çizdirdik. :)
en son babam ve oğlum u izlerken ağladım biraz..ondan once de yaklaşık 10 sene ağlamamıştım...
8 Aralık 2005 13:11
yasin altunkaynak
doktorumun bana daha yıllarca yaşabileceğimi söylediği an.
8 Aralık 2005 13:48
damla
dün hıçkırA hıçkıra "aşk oyunu"ndan snr odama gidip ağladım..ama nası bi ağlamadır.belki eski hatıralar aklıma geldi belki yalansız sölüorum bunu o dizidekilerin AYNI sını yaşamış olmam...ama rahatladım
8 Aralık 2005 14:14
giz
aslında yaklaşık 1 buçuk senedir ağlamama rağmen dün gece yeminimi bozdum ve ağladım inanın çok rahatlatıo insan daralıoo daralıoo bi anda patlıo belki çok kısa sürüo ama o 2 damla bilee benim şuan mutlu olmamı sağladı o yüzden ağlayın canlarım açılırsınız;)
8 Aralık 2005 14:31
damla
başın saolsun şebnem...mekanı cennet olsun...ölümle ilgili bi forumum vardı orda içini döktü herkes.ç.send eyaazabilrisin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/412
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.