| |
kralinondegideni
|
en son emziğim yere düşmüştü ve ağlamıştın nedense. çünki o kadar acizdim ki emziğime ulaşamıyordum. ama o gün bu gündür ağlamıyorum... yaklaşık 18 yıl oldu galiba...
|
|
~ 1030 gün
|
|
| |
lethal
|
ağlamayın uleeeyn benide ağlatacaksınız şimdi :)
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
salihzeki
|
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
damla
|
en son ne zmnmı ağladım.çok olmadı aslında...ama şimdi lüzumsuz olduğunu anlıyorum..bu araa karar verdim ztn hep gülücem:) üzgün oldumu düşünenlerse yüzüme baktıında utanıcaklar;) ama bazen hala içimden ağlamak gelio.her gün yüzünü gördüğümde ama içimdende ayrıca"adiiiiiiiiiiiiiiiiii" diorum.gözyaşlarımı durdurupopyrum böle işte.
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
abbas
|
en son ntv de bi prgram adı galiba ista insandi orda o an die bi bolumde bi fotoraf vardı afrikada bi cocuk yerdeki ekmegi yemekiçin comelmis arkasnda da akbaba bekliyodu orda gozlerim dolmustu
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
serkan
|
ööle hüngür hüngür en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum ama en az 7 yıl olmuştur.ama,göz yaşlarıma hakim olamam bazen,bir reklam,bir şarkı,filmde bir sahne,bir klip.
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
salihzeki
|
bazen bi filmde çok duygulandırıyo,mesala ben en son mona lisa smlie izledim ağlamştm
|
|
~ 1024 gün
|
|
| |
salihzeki
|
hakan kaan salih bide 70 lik tekirdağın o eşsiz etkisi !
|
|
~ 996 gün
|
|
| |
damla
|
ben en son..hatırlmıorum:)uzun zmn oldu)
|
|
~ 996 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
en son hotel rwandayı seyrderken ağladım 2gün once
|
|
~ 996 gün
|
|
| |
top bizi sevmedi
|
Büyük adam, küçük aşk isimli filmi izlerken ağladığımı hatırlıyorum sanırım geçen yıldı.
Öyle böyle değil hüngür hüngür ağladım.
Tabii arkadaşlarla birlikte izliyorduk filmi, karizmayı fena çizdirdik. :)
|
|
~ 996 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 995 gün
|
|
| |
salihzeki
|
|
|
~ 995 gün
|
|
| |
çokrail
|
en son babam ve oğlum u izlerken ağladım biraz..ondan once de yaklaşık 10 sene ağlamamıştım...
|
|
~ 995 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
doktorumun bana daha yıllarca yaşabileceğimi söylediği an.
|
|
~ 995 gün
|
|
| |