ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  as i lay dying
metalcore
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

silverstein_
silverstein_
http://www.myspace.com/asilaydying

burda şarkıları we klipleri we bilgileri fotoları falan ws war müthiş bi grup tek kelimeyle harika bi grup mutlaka dinleyin we sözlerinide okuarak dinleyin...brutal scream bateri gitar harikalar...

~ 818 gün   mesajın adresini al  

silverstein_
silverstein_
buarada confined şarkısı benim için çok özeldir:)

tbc
tbc
metalcore un allahı..dünyanın en güzel müziğini yapıolar.. through struggle şarkısını dinleyip beğenmeyen çarpılır.. müziik budur.. pis metal yerine dinlenmesi gerek müzik tarzı da budur..

tbc
tbc
94 hours şarkısı da bi o kadar tapılasıdır.. bütün şarkıları güzeldir.. bi grubun bütün şarkıları güzel olur mu? olurmuş..

silverstein_
silverstein_
:D aynen katılıorum katılmadıım tek şey metalcore kısmı çousu death te der ama asilaydying benim gözümde emometal:)

tbc
tbc
as i lay dying metalcore un tam tanımıdır.. kendileri de yaptığı tarzı metalcore olarak adlandırır..

stinkfist
stinkfist
confined ve forever klastır gerçekten severiz fazlasıyla bu grubuda : )

silverstein_
silverstein_
herkes farklı şey dio as i lay dying röportajında death yapıos demiş ama tipleri bile emo metalcore ezgisi war ama müzik sözlerdeki duygu brutal scream abi klipleri bile emotional emometalcore denebilir ama bence emometalcore a sert kaçıo kendi görüşümce:P bence emometal

erdinç
erdinç
yav şu kategorizasyon fetişi nedir annamadım ben. metal diyin geçin işte bariz bi durum yoksa ortada. mesela evet death grubu death metal yapar, metallica trash, vs. bunlar zaten kendi alanlarının babalarından. sonraki gruplar karıştırır doğal olarak değişik tatları.

tbc
tbc
immortal da metal.. hatebreed de metal... oldu mu şimdi.. bazen gerekiyo kategorizasyon..
~ 817 gün   mesajın adresini al  

tbc
tbc
elegy isimli şarkılarını dinlemesi bi çok hoş çalması bi baya zor ama olsun.. mükemmel.. tapılır..
~ 708 gün   mesajın adresini al  

civil disobedience
civil disobedience
yaw direk shadows are security albümünü dinleyin komple...
ama the darkest nights şarkısı bombastiktir...
~ 525 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008