WaLLa bisimLe aLakaLi bisi yoq yani RocK KuLubuyLe.... FRP kulubu boyLe bi organizasyon yaPmis bise de gruPLarinizLa yaRdimci oLurmusunuz dediLer bisde sewe sewe kaBuL ettiq...Bisimde biLgimiz 1. ve 2. msjda yazdiğimiz kadar.....
3 Haziran 2006 03:12
cagacu
FRP kulübü mü heeee anadım... İnşallah yapabilirsiniz bişiler.İnşallah öğrencilerin hbri olmuştur.Pek zannetmiom ama... ve bişi dicem zamanı çok kötü... pztsi günü finaller başlıo
3 Haziran 2006 03:27
yavruş :)dişikartal
beni de bebin de alıınnnn :)
3 Haziran 2006 10:38
\,,/bigdéwil
herturlu 5 :)
3 Haziran 2006 12:04
lucy luyi
eğer gelecek araç bulursam, organizasyon boyunca tillate.com olarak fotoğraflarınızı ben çekeceğim. anlaşma sağlanmış. esen hanım varmış sanırsam ama hala irtibata geçmedim.
3 Haziran 2006 12:15
\,,/bigdéwil
hayirLisi oLur ins. da FRP kuLubu icin anLasmissinizdir heralde.Cunku rock kuLubunun bisiden haberi yoq :)
3 Haziran 2006 12:25
\,,/bigdéwil
La WaLLA bisi yapmadim :) kendi kendime tqliom Ariza Fln cikarmadim :)
3 Haziran 2006 12:36
arethusa//lúthien
yeni aktiviteler istiyoruz...
12 Mart 2007 13:01
poison passion
Arkadaşlar selamlar.....Sizden çok küçük ama cidden çok küçük bir oy talebim var.. En kötü saç seçilmem için ve 22 günlük AB tatili için bana oy verirmisiniz...Girin göreceksiniz ben hakeediyorum bu ünvanı :)
LİNK: http://www.hobbycrazyhairday.com/
OY VERİLECEK BAŞLIK: Seviyorum bu saçı
favorilere göre sıralayınca ilk sayfada...
Gıda mühendisi olma adayı toprak
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.