gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - \,,/ Rock KuLuBu \,,/
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
 Yazar: Mesaj:
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
Bahcesehir Rock KuLubu BUSAMda 3 - 4 Hazirandaki FRP kuLubu organizasyonunda Canli muzikte Performans sergiLeyeceqtir...iLgiLenenLere DuyruLur!!!

2 Haziran 2006 18:57  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
oyun kulübü başkanı arkadaşım yakamı bırakmaz muhtemelen, çadırları beraber kontrol etmiştik, bütün çadırları kurana kadar canımız çıkmıştı..

2 Haziran 2006 22:50  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
yarın beraberiz galiba =) ama arkadaş aramadıkça gelmeyi düşünmüyorum =P

2 Haziran 2006 23:59  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
GuseL organizasyon oLuR ins...

3 Haziran 2006 02:10  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
hauhaua :)

3 Haziran 2006 02:52  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
ya bidkka ne iş arkadaşlar ben bhcesehirdeyim ama benim hic bi bktan hbrm yok... Duyuruya mail de atılmamıs?... neler oluyor...

3 Haziran 2006 02:58  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Yaff onu bilioz da hani resmi bi acıklama gelmedi boyle boyle oluo die.Kafesin orgu için gelmişti mesela.Ayrıca siz nsl yaydınız bu hbri ben anlamadım?Ben duymadım mesela ... hala daha bilmiyorum ne olduunu?

3 Haziran 2006 03:06  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
WaLLa bisimLe aLakaLi bisi yoq yani RocK KuLubuyLe.... FRP kulubu boyLe bi organizasyon yaPmis bise de gruPLarinizLa yaRdimci oLurmusunuz dediLer bisde sewe sewe kaBuL ettiq...Bisimde biLgimiz 1. ve 2. msjda yazdiğimiz kadar.....

3 Haziran 2006 03:12  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
FRP kulübü mü heeee anadım... İnşallah yapabilirsiniz bişiler.İnşallah öğrencilerin hbri olmuştur.Pek zannetmiom ama... ve bişi dicem zamanı çok kötü... pztsi günü finaller başlıo

3 Haziran 2006 03:27  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
herturlu 5 :)

3 Haziran 2006 12:04  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
eğer gelecek araç bulursam, organizasyon boyunca tillate.com olarak fotoğraflarınızı ben çekeceğim. anlaşma sağlanmış. esen hanım varmış sanırsam ama hala irtibata geçmedim.

3 Haziran 2006 12:15  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
hayirLisi oLur ins. da FRP kuLubu icin anLasmissinizdir heralde.Cunku rock kuLubunun bisiden haberi yoq :)

3 Haziran 2006 12:25  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
La WaLLA bisi yapmadim :) kendi kendime tqliom Ariza Fln cikarmadim :)

3 Haziran 2006 12:36  mesajın adresini al  
toprak17
toprak17
Arkadaşlar selamlar.....Sizden çok küçük ama cidden çok küçük bir oy talebim var.. En kötü saç seçilmem için ve 22 günlük AB tatili için bana oy verirmisiniz...Girin göreceksiniz ben hakeediyorum bu ünvanı :)
LİNK: http://www.hobbycrazyhairday.com/
OY VERİLECEK BAŞLIK: Seviyorum bu saçı
favorilere göre sıralayınca ilk sayfada...
Gıda mühendisi olma adayı toprak

24 Mayıs 2007 11:35  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008