ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Hadi gelin oyun oynayalım Türkiye Futbol Tarihinde sizin en iyi 11'niz kim Hafızanıza ve bilginize kuvvet
Kale: Schumacher
Defans: Uche,Popescu,Jes Högh
Orta Saha: Şifo Mehmet, Okocha, Hagi, Rıdvan,Rapaiç
Forvet: Metin Oktay,Lefter
2 Haziran 2006 18:48
bad religion
şifo mehmetle rapaiçin yerine can bartu ve appiah derdim ben...
2 Haziran 2006 19:04
smirnoff
okochanın yerıne adam war
2 Haziran 2006 19:06
üstteki
rapaiç girmez benim takımıma hiçbir şekilde =)
2 Haziran 2006 22:13
ferhat can
kaleye hayrettini koy. hakkatten dream team olur. maç kazanmayı anca rüyasında görür takım :P
2 Haziran 2006 22:43
kaan dinçer
ortega
2 Haziran 2006 22:50
chucky
fıratçım yine güzel bi konuya parmak olayı tebrikler
my dream team
kaleci turgay şeren(namıdiyar berlin panteri)
defans popescu ronaldo(bjk) uche
orta saha şifo hagi appiah prekazi rıza(atom karınca)
forvet lefter fethi heper(eskişehirsporun gol kralı)
3 Haziran 2006 00:27
seducian
Hami, Hamdi, Lemi, Hayrettin, Kemalettin, Saffet, Ali Eren, Arif, Abdülkerim (bilmeyenler icin 80 li yıllarda Fenerbahce defansındaki kasap :) ) Müjdat Bir de Campbell (Gol makinası olmayan , çamaşır makinası olan )
3 Haziran 2006 02:46
atalay
taffarel
capone popescu bülent korkmaz hakan ünsal
okan buruk suat hagi ergün penbe
hakan şükür arif erdem
bu rüya takımın alternatifi. bu takımda 11 diye bir şey yoktu. her oyuncu 11 in adamıydı.
emre belezoğlu, hasan şaş, ümit davala yabana atılamaz bu oyunculara yedek denilemz.
3 Haziran 2006 03:04
lucy luyi
türk rüya takımının içindeki (heh) taffarel, popescu, rapaiç,okocha , hagi vb bilinmeyenleri çözme uğraşım bitince, aliler ahmetlerden kurulu bir takım sunacağım.
3 Haziran 2006 12:19
bad religion
rizespora ibrahim ba gelmişti aslında ama biraz yaşlıydı sanki geldiğinde.. yoksa onu da koyardm listeye..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4050
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.