ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
office yüklü değil dosyaya bakamadım önceden bimi dindar kesimin kurduğu bi market sanırdım üstelik ismini Birleşik İslam Marketleri n den aldı diye duymuştum fakat geçen biyerde okudum bimin sahbi pkklıymış ta tabi bunlar hep miş muş nekadar doğru bilinmez
2 Haziran 2006 11:46
çokrail
valla benim de bi bilgim yok bu Zapsu nun kim oldugu hakkında. o yüzden birilerinin karalama çalışması da olabilir, gerçeğin ta kendisi de olabilir..
2 Haziran 2006 11:48
the_crow
biraz aydınlatsanız maili okuyamıyorumda yada başka bi kaynak?
2 Haziran 2006 11:50
the_crow
hocam burda haksız fiil yapan yok sadece böyle bi duyum var o tartışılıyo sonuçta bizde müşteri konumundayız ve nerden alış yapıp yapmamamızı bilmeliyiz
2 Haziran 2006 11:57
banshee
yakınlarımda bim yok, kesinlikle bilinçsiz bir harekette bulunumam :P
2 Haziran 2006 12:35
erdinç
yapmıyosak çılgın türkler olarak çıldırma düzeyine geldiğimiz için yapmıyoruzdur.
2 Haziran 2006 13:36
smirnoff
kesinlikle karalamadır ve dikkate alınmaması gerekıor İsmailinde acıkladıı gıbı bır seyı yapayım derken suc işlenior daha bu tarzda yada baska sekılde bir cok mail var piyasada isterseniz sizde birseyler yazıp yenı bır maıl adresı alıp mıllete gonderebılırsınız tamamen sızın elınızde ama bunu yapamazsınız.
çunku bu olayları yapanlarla aramızdaki fark Onlar artniyetli insanlar
2 Haziran 2006 16:50
bliss
bunun gibi bir liste çıkarmaya kalksak sayfalar tutar, soyağacı çıkarıp onun dedesi bunun kayınçosu şöle böle desek sayfalar uzar gider. karalama da olsa gerçekte olsa bu ve benzeri propagandalar yerini bulmaz hiçbir zaman. o zaman yabancı sermayeyi de desteklemeyelim,halk oylasın kimi istediğini,kimin ne üreteceğini ne satacağını. saman alevi bunlar, danimarka içinde aynı protesto başlamıştı eee ne oldu almıyor muyuz o ülkenin ürettiği ürünleri, bunları hazırlayanlar da mı almıyor? bu tarz şeyler geldi mi önemseyip okurum ama aynı hızla gülüp geçerim...
2 Haziran 2006 17:19
alice kendi aleminde
walla bimden bi beş on dakka once geldim:)
2 Haziran 2006 17:51
smirnoff
wala herkes ozgur nerden yaparsa yapsın alıswerısını ya
2 Haziran 2006 18:24
hafriyat
bim cuma günleri cuma namazı zamanında dükkanı kapayan bir marketler zinciridir.
içki satmaz.
ve benim bildiğim kadarıyla tüm türkiye'de en çom mağaza sayısına sahip markettir. (migros'u dia'yı geçiyormuş yani)
birleşik islam marketleri efsanesi doğru olabilir bence.
fiyatları çok ucuz olduğu için yeşil sermayeye bakılmaz,öğrencinin dostudur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4042
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.