| |
clementine*poh poh
|
acilen bi hocama ne kadar çaresiz oldumu bildirmem lazım ama ulaşamıorm mail atsam caizmidir? peki atarsam ne yazılırki ne dicemki??
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
biri yazsın yaf ezik kalmasın forumum boşunamı açtık :(
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
caizdir .. ben mektup yazmıştım.. not istyememiştim ama.. o da bana mail le cevap vermişti..notun tutuyo zaten aysen rahat ol geçmiş olsun vs die:)
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
ya ben dersten geçtimde lab tan kaldım sanırsam lab ı veren asistanada ulaşamıorm, mail yazcam yapçak bişi yokta tırsıorm..daa önce hoca derste utanmazlar sene sonu not istiolar ben utanıom fln demiştide :(
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
smirnoff
|
oluomu ya bole bısey bak bugun sınawımda kotu gectı hemen yazaım Tufan hocaya bı maıl
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
öle bi hoca diil kendisi, Yusuf Ziya Özcan dan bahsedioruz..süpper bi adamdır ama korkunçturdas aynı zamanda, tübitak başkanı fln ööle bi adam kesinlikle ulaşamıorm günlerdir..labtan kalınca derstende kalınıomu kalınıosa ben geçsem olurmu dicem:)
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
gecerli möazeretlerinizi olmalı. ben hastanede yatıodum o sırada..finaline girmemiştim. adama "hocam ben psikiyatri de yatıom da" diince adam korkmuş olacak ki "tamma sen git sonra girersin" demişti.. make up ına da girmeyince mektup yazdım işte.. heheh
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
mila moia
|
o adam mı hıı dusun bence uc bes on kez
maıl attma bence kapısının onunde yat kalk cunkune ters tepkı verır kılık yapar bırakır duydum namını da ondan yoksa ben ılglızcecı ne alakam olucak kı
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
walla benımki uzatıodu.. bugunku de uzatıo.. hem de kaçıncıya soylemiim.. ben kadayıfı gectım ekmek istiom yaaa
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
gregory house
|
ben attıgım maili size paste ediyorum
mail
hocam merhaba,
size şoyle bi soru yoneltmek istiyorum:
gorsel hafızam inanılmaz her turlu izledigim yada tanık oldugum şeyi hatırlarım. kendimi verirsem duyduklarımı da oyle...
malum kalcam sosyolojiden bir ihtimal ve kalmak da istemiyorum...
merakım şudur ki sosyoloji konularımızı içeren belgesel tarzı bana yardımcı olabilecek bişey var mı? hatırlıyorum psikoloji için bi suru belgesel vardı... eger sosyoloji için de varsa bana cok cok faydalı olacagına inanıyorum...
saygılar
onur umut aladinler
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
yok cidden fena şeker bi adamda aynı zamanda kapısının önünde yatsamda faydası yok eylüle kadfar uğramaz:) tıkandım..
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
smirnoff
|
walla ısmaıl anlayan gayet ii anladı
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
ehii Onur süper hakkaten:) zaten önce bende buna benzer bişi yazdım ama yollamaktan vazgeçtim dalga geçiomş gibin anlarda ters teper diee
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
smirnoff
|
dur onur bı copy paste yapayım musaden warsa :P
|
|
~ 828 gün