ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Temmuz'da yaz okulu için Giessen'a gitcem. Muhtemelen bi çoğunuz bilmiyorsunuzdur bu 75.000 nüfuslu küçüçük şehri ama ben gene bi şansımı denemek istiyom belki en azıdan duyanınız falan vardır.
Bu Giessen'da ne yenilir, ne içilir, nasıl eğlenilir?
Tourist info sayfasını almanca yapan zihniyeti şiddetle kınıyorum buarada..
31 Mayıs 2006 22:04
asmin,,
bizi buralarda bırakıp gidiyosun , aç susuz kal da gör gününü,:)
31 Mayıs 2006 22:05
narkisoss..
Sen de İtalya'ya gidiyon kızım ben bi şey diyor muyum? Ben proje hazırlarken sen süper yakışıklı İtalyanlarla içiyor olacaksın. Ben de Endonezyalı kardeşlerimle araştırma yaparım artık :(
31 Mayıs 2006 22:09
narkisoss..
Bu yaz okulları okadar ciddi şeyler mi ya? ben öle biraz gezerim, tozarım eğlenirim falan diye başvurmuştum :S Yanılmış mıyım?
31 Mayıs 2006 22:10
asmin,,
öyle deme dünya halkları kardeştir, yakışıklıysalar nolcak bacım onlar benim,,
31 Mayıs 2006 22:10
narkisoss..
Bence de sus ya.. zaten içimde kaldı .
31 Mayıs 2006 22:21
narkisoss..
İllaki aç kalmam ama güsel bi yerler var mıdır acaba diye merak ettim.
Bi de 15 milyon nüfusu olan bi yerden çıkıp 75.000 nüfuslu bi yere gitcem.
Dolayısyla insan biraz tedirgin oluyo. Acaba bütün gün ot ot derslere girip gece de yatağımda kitap mı okuyacağım diye düşünmeden edemiyor.
O sebepten bilen vardır vardır belki diye sordum
31 Mayıs 2006 22:32
asmin,,
bence öyle olucak, hatta gecede etüd salonlarında ders çalışıcaksınız, alkol satışı yokmuş zaten almanya'da yasaklanmış,,
31 Mayıs 2006 22:35
narkisoss..
İtalya'da da kadınlarla erkeklerin konuşması hatta yan yana gelmeleri bile yasaklanmış
31 Mayıs 2006 22:36
asmin,,
italya müslüman olmuş , almanya da budist olmuş
31 Mayıs 2006 22:36
narkisoss..
ya konuyu saptırıyon.
Ben bi bilene danışmak istedim sen zırvalıyon :)
Alamanya'larda aç kalırsam artık burdan konserveleri kargolarsın :)
31 Mayıs 2006 22:38
şeyma altunkaynak
Duygu bu kadar düşünme yaz okulundasın. Okuldakilerle gider gitmez kaynaş hemen sonrasında da gidilecek yerleri onlarla beraber öğrenirsin gezersin :)
1 Haziran 2006 01:17
şarlo
kuru üstü pilav+şalgam...
1 Haziran 2006 01:25
haluk
patlıcan kebabı üstünede sıcak çıtır çıtır baklava :)
1 Haziran 2006 01:36
narkisoss..
walla çok saolun arkadaşlar. Malum iş güç ben biraz erken yatıyom. ancak okuyabildim.
Şu festival falan iyi oldu. Ben köyde kalma fikrine iyice alıştırmıştım kendimi. en azından bi festival falan var. Eğleniriz inşallah :)
1 Haziran 2006 19:29
smirnoff
aman tanrım ya forumun basıına uygun bı burcu msg atmısss :))
2 Haziran 2006 04:03
karsiyaka
Arif Cam'in fotografindaki herkes neden birbirlerine degmek zorunlulugu hissetmis ki, ozellikle en sagdaki arkadas.(arif umarim o sen degilsindir, seni utandirmak istemem ; ayni zamanda eger sensen belki bir aciklik getirebilirsin duruma)
16 Ekim 2006 04:50
wu wang
bu sorunun cevabi son günlerde bolca kafamı kurcalıyor.. ne yenir ne içilir bilemiyorum ama hocanın gösterdiği üniversite tanıtım kitapcığında bolca HANS vardı yaa:) birbirinin aynı sarışın, sürekli bira içen tipler benim için alman düşmanı olma sebebi ya:D
hümanizm den uzak bu düşünceleri kendime hiç yakıştıramadım ama gerçekler:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4025
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!