ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bknz. erasmuscular ne alemde forumu
+
erasmus grubu
ama tek merak ettiğin buysa cok secici davranmıolar-en azından bana davranmadılar:D Hollanda yazma benden nacizane tavsiye ama git derim
1 Haziran 2006 18:08
kretzsche
sanırım arkadaş kendi okulundaki erasmusçuları sormuş
1 Haziran 2006 22:51
lithium
bizim bölüme bi tek almanya veriolar.. ii de benim almancam yok ki çoğu ark.ım gibi! çok salakça!
21 Ağustos 2006 19:28
arsene lupin
Ne kardeşim bu herkesi bi telaş aldı... Gitmeyiverin Eskişehir yetmedi mi size :)
8 Ekim 2006 05:46
jacobien
tavsiye ediyorum ortalaman 2.5 üstüyse düşünme bile :))
15 Aralık 2006 20:38
lithium
tugcycm giden var bizden sanırım benim bildiğim ama 1 kişi.. ortalamı 2.58miş başvurdu , ingilizcesi de yeterli geldi kabul edildi yani! ama mesela okulunun uzamasını falan herşeyi göze almış.. gitmek isitiosan yazıl bi dil kursuna 3 aylık falan.. zaten az çok hepimizin hazırlıktan kalma bi ingilizcesi var, biraz geliştir ingilizceni zaten senin ortalaman yetecektir.. gdersin!
2 Ocak 2007 16:45
gail
ispanyaya giden oldumu daha önce???
8 Mart 2007 21:37
07dennis
wala ispanyayı bilmem ama bizim bölüm erasmusla tibete yolluyo .. gitmek isteyenlere duyrulur :)
18 Mart 2007 10:45
eceren
ispanya yada cek cum. hakkinda bilgisi olan var mi??
21 Mart 2007 02:03
cascadı
mimarlik bir tek ispanya ya da cek cum. ne mi gonderiyodu???
3 Nisan 2007 13:33
eterlielbisemudguard
çek cumhuriyeti veya macaristan hakkın da bilgisi olan ve karşılaştırmak gerekirse hangisini seceyim gidince gezmek istiyorum macaristanın cok zor vize verdiğini duydum schengen alamazsam ne yaparım ben... gerci daha mülakatı bile gecip gecmediğim belli değil yahu bende neler sayıklıyorum... nese cuma günü belli olucak bunların tamam mı ama bana ltfn bilgi verin çek hqakkında yada macaristan hakkında...
18 Nisan 2007 15:37
eterlielbisemudguard
çek e gidiyorum çek e gidiyorum yuppiiii heyoooo yullloooooo helllooooooooo huyooooo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/4021
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!