milan takımı italyanın dünya takımı sayılırken 22 numaralı kaka bu yılın en iyi oyuncusu seçilmiştir.juventus 2.lige düşürülsede 1. lige çıkmayı başarmış fakat çok taraftar kaybetmiştir
13 Şubat 2008 16:29
ilüzyonist
yaşamın çok pahalı olduunu duymuştum...
13 Şubat 2008 16:33
utkuaxoy
yanlış duymuşun eda milanoda çarşıda heryerde tabldotçular var...
13 Şubat 2008 16:34
zuğaşi_berepe
imparatora sormak lazım
13 Şubat 2008 16:34
red apple
kanitinin arama motorunda italya eğitim yazsan erasmusçuları bulursun.
13 Şubat 2008 16:36
c.mary jane
benim bikaç arkadaşm var italyan kuzeyin unv.leri çok iyi diyor ve guney resmen surunuyor herkes uyuyor yatıyor,öğle tatili 3e kadar falanmış!! dedi.aksan olarakta birbirnden farklılarmış baya.unv seçiceksen kuzeyden seç yani!bide londaradan ucuz diyip duruyorlar bi çok açıdanda daha iyi diyorlar bilmem bu yardımcı olurmu.istersen daha çok bilgi alıyım onlardan...
13 Şubat 2008 16:39
nemesismls
italyadayim 6 aydir bir o kadar daha kalacağım...soru sormak isteyenler sorabilir italyayla ilgili elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
15 Şubat 2008 18:39
tane® can
valla benim bi arkadaş gitti ama naptı bilmiyorum si, ciao dışında italyanca bilmiyordu nasıl cesaret hala anlamadım ama o dönmeden ben mezun oldum bilmiyorum nasıldı. ben cesaret edemedim anlaşmalı gidicektim ama
penthos demis ki:
italyaya mimarlik icin erasmusla gidenler var mi hangi universiteler iyidir dersler zor mu vs
15 Şubat 2008 19:15
denizhan
interrail'le ilgili sorularınız varsa da sorabilirsiniz, birinci ağızdan yaşayan olarak =)
15 Şubat 2008 22:26
denizhan
kızları güzel değil mesela.
bir de avrupa'nın köylüleri derler italyanlar için.
oh be rahatladım =)
15 Şubat 2008 22:35
denizhan
iyi fikir .. şöyle ki:
sabah pizza
öğlen makarna
akşam pizza
restorandaki çalışanlardan yiyeceğiniz fırça da yanında bedava.
15 Şubat 2008 22:49
tsigalko
torinoya mastera gidicekken kız arkadaşımla ufak bir sürtüşme beni nerelere sürükledi bu hayatta..
16 Şubat 2008 01:15
şımarık tohunç
greco baba...
16 Şubat 2008 03:38
emell
insanlari cok sicakkanli ama kimse ingilize bilmiyor:S
ama tarzanca tarzi biseyle yine de iletisim kurmaya calisiolar:D
16 Şubat 2008 05:19
-sokarca-
olm sende bir karar ver bi almanya bi italya :D
mephisto ® demis ki:
slm,
seneye siena uni.ye exchange olarak gideceim,bi bilgisi olan varsa paylasrsa sevnrm :)))
16 Şubat 2008 12:04
**mephisto** ®
-sokarca-
olm sende bir karar ver bi almanya bi italya :D
hehe abi ben onu ;
15 Mart 2007 18:42
de yazmisim bu biiirrr :))
2.si de alacaim bilgileri aldim o yuzden almanyayi sectm ki ark.lara duyuru italyada okumak istiosanz roma veya floransaya cok yakn olsun dier yerlerde yapmak cok zor,hani sadece italyan erkekleri icin gden kizlara duyuru ;
kaslar sizden daa fazla inceltlmis ve daa feminen davranan italyan arkadaslarmz gay diildir,sadece metrosexualler :))
yok ben sok oldum ne kadar fazla gay var die ama ark. dedi onnar gay diil,tarzlari bu die,hani sinemalarda gorduunuz colooneyler filan amerika da italya sizi o yuzden cok tatmn etmez.
italyan kizlari zaten ole ahim sahim diil,benm gusel izmirime kurban oliim ben,bi de rusya,isvec ve,yunan ve ispanyaya :))
bu arada almanyada henuz helga isimli bi kadnla karsilasmadm,ark.n solediine gore cok fazla kullanlmiomus,oysa ben hep hans ve helga ile tansmak isterdm :))))
27 Şubat 2008 15:14
ripcord
bi de şey.
dünyanın bence yabancı öörenciler için en rahat ülkesi italya.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/400
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!