| |
c.mary jane
|
benim bikaç arkadaşm var italyan kuzeyin unv.leri çok iyi diyor ve guney resmen surunuyor herkes uyuyor yatıyor,öğle tatili 3e kadar falanmış!! dedi.aksan olarakta birbirnden farklılarmış baya.unv seçiceksen kuzeyden seç yani!bide londaradan ucuz diyip duruyorlar bi çok açıdanda daha iyi diyorlar bilmem bu yardımcı olurmu.istersen daha çok bilgi alıyım onlardan...
|
|
~ 198 gün
|
|
| |
nemesismls
|
italyadayim 6 aydir bir o kadar daha kalacağım...soru sormak isteyenler sorabilir italyayla ilgili elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
valla benim bi arkadaş gitti ama naptı bilmiyorum si, ciao dışında italyanca bilmiyordu nasıl cesaret hala anlamadım ama o dönmeden ben mezun oldum bilmiyorum nasıldı. ben cesaret edemedim anlaşmalı gidicektim ama
penthos demis ki:
italyaya mimarlik icin erasmusla gidenler var mi hangi universiteler iyidir dersler zor mu vs
|
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
**mjora**
|
interail la 399 avro ya yunanistan dan italya ya feribotla geçiş ve tüm avrupaya dileğiniz kadar trenle indi bindi :D 1 ay gezmece tek bildiğim bu :)) bekle beni avrupaaaa :P
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
denizhan
|
interrail'le ilgili sorularınız varsa da sorabilirsiniz, birinci ağızdan yaşayan olarak =)
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
napoliye gitmeyin bu aralar...inanılmaz bir çöp kaosu var sokaklarında...neredeyse yerel bir darbe olmuş...sokakların temizlenmesi yetkililere gore 300 gunu alabilrmiş...
carlo napoliden bildirdi...
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
denizhan
|
kızları güzel değil mesela.
bir de avrupa'nın köylüleri derler italyanlar için.
oh be rahatladım =)
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
bol bol yemek yiyin bence xD
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
denizhan
|
iyi fikir .. şöyle ki:
sabah pizza
öğlen makarna
akşam pizza
restorandaki çalışanlardan yiyeceğiniz fırça da yanında bedava.
|
|
~ 196 gün
|
|
| |
**mjora**
|
ya ben düşünüoruum,,, önerirmisin?
|
|
~ 195 gün
|
|
| |
tsigalko
|
torinoya mastera gidicekken kız arkadaşımla ufak bir sürtüşme beni nerelere sürükledi bu hayatta..
|
|
~ 195 gün
|
|
| |
**mjora**
|
italyan mafyası ve yan kesicileri....
|
|
~ 195 gün
|
|
| |
tohunç
|
|
|
~ 195 gün
|
|
| |
emell
|
insanlari cok sicakkanli ama kimse ingilize bilmiyor:S
ama tarzanca tarzi biseyle yine de iletisim kurmaya calisiolar:D
|
|
~ 195 gün
|
|
| |
-sokarca-
|
olm sende bir karar ver bi almanya bi italya :D
mephisto ® demis ki:
slm,
seneye siena uni.ye exchange olarak gideceim,bi bilgisi olan varsa paylasrsa sevnrm :)))
|
|
|
~ 195 gün
|
|
| |