hasancım ya ne diyim ben sana abi sen yaz okuluna kalma tatile gidelim bak ne güzel.o sıcakta çekilirmi porsuk çayında yüzersin olmadı gerçi enfes porsuk çayında
15 Haziran 2006 11:53
arsene lupin
Buket girme kanıma zaten yaz okuluna kalasım yok muallaklardayım :)
15 Haziran 2006 19:13
onur
boşver hasan sen kal yazokuluna bak sonra tatilin peşine düşüpte fındık bahçesinde bulma kendini:)
15 Haziran 2006 23:39
niflheim
şimdi bu ECTS kredi olayı ile 3 lük ders 4,5 oldu peki yaz okulunda kredi başına ödediimiz paralar da artacak mı ?(3 lük dersden 4,5 parası alırlarsa okulun şanına yakışmaz yani bence!) bilgisi olan arkadaşlara selam ederim.
16 Haziran 2006 02:39
arsene lupin
Bu seneki krediler geçerli 4.5 veya 6... Kredi başına 15 Ytl
16 Haziran 2006 14:26
vay mr. andersen vay
lan hasan olm ne diyon sen. agzından cıkanı kulagın duyuyo mu. yok efendim yaz okuluna kalasım yok efendim muallaklardayım. bana bak cocuk walla oyarım seni. ben sırf senin için yaz okuluna kalayım hasan arkadasım yanlız kalmasın diye senin yaptıgına bak. anahtarında bende zaten surundurrum walla:))
18 Haziran 2006 14:56
niflheim
Ekonometri 1 alanlar parmak kaldırsın bi!
21 Haziran 2006 18:41
onur
yazın okul mu olur...millet büt e bağlamış geçioo ...
23 Haziran 2006 00:35
smirnoff
ya mıllet yaz okulunun ucretı hakkında bılgısı olan warmı
26 Haziran 2006 02:53
arsene lupin
Lanet olsun..! :)
6 Temmuz 2006 03:41
elenor
Yaz okulunda bi kare as yapmışım kendime evlere şenlik valla:)4 tane ders alıom pazartesileri mahmut atlasla başlayan,ferruhla devam eden ardın,mustafa özer,levent erdoğan oh ohh.Daha 2.haftanın oratsındakyen iflas ettim gibi ,diğer haftaları düşenmiyorum yaa..
12 Temmuz 2006 19:21
elenor
Aynen öyle memur hayatı dersten çıktktan sonra enerji falan kalmıor yatıp ayalarımı uzatasım oluyor hep..
14 Temmuz 2006 19:52
vay mr. andersen vay
sorma gecen sene bende yasadım. kendimi o kadar kaptırmısım ki memur hayatına okuldan geldikten sonra direk pijamalarımı giyip televizyonun karsına geciyodum hemen:)
15 Temmuz 2006 12:43
arsene lupin
Yaz okulunda yoklama başında bekleyen hocaları kınıyorum..!
20 Temmuz 2006 16:49
smirnoff
yaz okulu cok gusell
cok ii
gidiooo:D:PP
21 Temmuz 2006 01:08
vay mr. andersen vay
lan hasan ben okulun o halini gordukce her gun okula gitsem diyom sen hala ne diyon yaw
21 Temmuz 2006 01:27
smirnoff
lem onlar senı ayartıo nasıl gezıo ya
yoksa sorun bızdemı
bak ben hepsını ayarttım bız grup cana kaldık yaz okuluna ındırımde yapıolarr:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3988
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!