bitsin demeklede olmuor kı tam bır gundur kufur edıorum
2 Haziran 2006 17:03
denias
bizim üç final boyle güme gitti bu sene bi hal oldu hocalara anketler filan bi değişiklik var ama anlayamadık,herkes aynı kaderi pylaşıo sanırım,
3 Haziran 2006 14:32
onur
yaw bu anket işini çözmüş deilim..ne yapacağımı şaşırıyorm önüme verdiklerinde..numaralarımızı yazıyorz hocalar hakkında ne yazdığımızı görüo..not kıracak die korkuyorm =)bide en gıcık soru o derse haftada kaç saat çalıştığımız..hiç çalışmıyorz kiii=)
5 Haziran 2006 01:03
quixotic
anket stres alıo cok eğleniorum sıkarken, ama sınavda yine stres oluorm..
anket doldurmak istemiorum herşeye ragmen, herkes kuzu kuzu dolduruo, bu arada hala iki hafta finalim var...
5 Haziran 2006 01:16
denias
yooo ben doldurmadımm meesela bir seferden baska,salak salak oyle işlerle mi ugrascam bana ne yaw
5 Haziran 2006 13:12
haltunkaynak
bu anket olayının bir benzeri zaten örgün ögrenci hizmetlerinde war. Neden bi de ismimizi yazdıgımız sacma sapan bi anket yapıyolar anlamış degilim. bu sene cıkardılar bunu da. adımı yazıp boş veriyorum ben de.
5 Haziran 2006 13:31
haluk
ULAN DÜNYA KUPASI 9'UNA BAŞLIYO 8'İNDE BENİM FİNALLER BAŞLIYO ADALETMİ LAN BU.!! :)))
5 Haziran 2006 13:33
haluk
DÜNYA KUPASI'NIN BAŞLAMA VURUŞU ERTELSNSİN 17 HAZİRAN'A ALINSIN.. İMZA KAMPANYASI BAŞLATALIM.. BU İŞ BÖYLE OLMAZ..
5 Haziran 2006 13:34
haluk
olurmu lan kalırsak çok kötü olur..
5 Haziran 2006 13:41
denias
bizim 6 gun ara var ama hiçbiri dunya kupasına dek gelmio...
o değil kalan finaller de saçma sapan dersler bu sınav takvimini belirleyenleri bulmak lazım aslında... :P
5 Haziran 2006 13:47
denias
valla birileri yapıo ama kimin yaptıgını kimse bilmior ama ogr konseyi olmadıgına eminim...
5 Haziran 2006 13:50
denias
ole yapıoz valla ama sınav zaten o hale getirio birde içmeye gerek kalmıo cogu zaman:P
5 Haziran 2006 13:56
haltunkaynak
son iki hafta ve son dört sınaw. okul bitiyooo :(
5 Haziran 2006 14:05
denias
alkol- long island- benden tavsiye size :P az zamanda cok iş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3963
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!